MTI Itthon

A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt

Így akarják kideríteni, hogy valóban létezik-e a Soros-terv. A feljelentést a kormánypárti politikusok közelmúltbeli kijelentései alapján állították össze.

MTI Itthon

A rendőrség szerint sem törtek be a Jobbik irodáiba

Bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a rendőrség a Jobbik három, az Országgyűlés Irodaházában található három irodájával kapcsolatban, amelyeket még január 9-én találtak nyitva, de a nyomozóhatóság szerint nem törték fel azokat – tudta meg az MTI rendőrségi forrásból.

MTI Itthon

Németh Szilárd: Kiss Szilárd ügye politikai habverés

A nemzetbiztonsági bizottság elnöke újabb ülés összehívását javasolja a volt agrárdiplomata, Kiss Szilárd ügyében, és ezzel a Jobbik is egyetért. A fideszes Németh Szilárd szerint ebben az ügyben nincs szükség több ülésre.

hvg.hu Itthon

Belügy: Nem is törtek be a Jobbik irodáiba, csak elvásott a zár

Bár a vizsgálatok, tanúmeghallgatások még tartanak, a Belügyminisztérium máris sietett közölni: itt nagy valószínűséggel nem történt bűncselekmény. Mirkóczki Ádámot, a Jobbik szóvivőjét egyébként nemzetbiztonsági védelem illeti meg, de azt nem a nyilvánosság előtt intézik – üzente Pintér minisztériuma.

MTI Itthon

A Jobbik beszántaná a roma önkormányzatot

"Olcsó Romavoksok Önkormányzata" feliratot helyezett el csütörtökön az ORÖ székházának ajtaján a Jobbik szóvivője, és egy bilincset akasztott a kilincsre. A Jobbik szerint a csalásgyanús ügyekből az következik, hogy úgy, ahogy van, meg kell szüntetni a roma érdekképviseletet. Farkas Flórián lemondását is követelik.

hvg.hu Itthon

Elhallgatták Orbán megerősített TEK-védelmét az ellenzék szerint

Miközben a TEK a terrorveszélyre való tekintettel komoly intézkedésekkel szigorította a miniszterelnök védelmét, a nemzetbiztonsági bizottság e heti zárt ülésén az ellenzéki tagoknak azt mondták, hogy nincs semmi különös – állítják legalábbis a bizottság jobbikos és MSZP-s tagjai.

MTI Itthon

Visszaszólt a Fidesznek a Jobbik a KGBéla-ügyben

A Jobbik már régebben kezdeményezte a visszahívhatóság intézményének bevezetését, de jelenleg a magyar jogrendszerben egy pártnak sincs lehetősége arra, hogy képviselőjét visszahívja az Európai Parlamentből (EP) - mondta Mirkóczki Ádám, a jobbik országgyűlési képviselője a köztévé csütörtök reggeli műsorában.

Kálmán Attila Itthon

Kifütyülték a szivárványszínűző jobbikost

Az Együtt a rendszerváltásról és az elmúlt 25 évről rendezett konferenciát, ami végül egy Jobbikról szóló vitába torkollott. Rég volt ekkora politikai birkózás, jött, ami a csövön kifért: elmúltnyolcév, elmúlthuszonötév, buzizás, cigánybűnözés.

MTI Itthon

Jobbik: Valljon színt a CÖF, hogy honnan kapta a 290 milliót

Az ellenzéki párt szóvivője a legnagyobb álcivileknek nevezte a CÖF-öt és a CÖKA-t, és feltételezi, hogy azok közvetve jelentős közpénzhez jutottak. Mirkóczi Ádám emellett önmérsékletre intette a békemeneteseket, utalva a hétfői sümegi rendezvényükre.

MTI Itthon

Jobbik: Jelen vagyunk az internetadó-tüntetésen

A Jobbik szerint a Fidesz az ózdi cigányság "tömeges megvásárlására készül", ezért nagy számban küld megfigyelőket a megismételt választásra. A párt szóvivője beszélt az internetadó miatti tüntetésekről is.

MTI Itthon

A Jobbik a szóvivőjét indítja Egerben

Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője, országgyűlési képviselője lesz a Jobbik polgármesterjelöltje Egerben – jelentette be az ellenzéki párt elnöke csütörtökön.

1 2

A címlapról ajánljuk