Windisch Judit Itthon

Orbán Soros-viccel érkezett, ám Borkai MOB-elnökségébe nem szólna bele

Nem annyira az országos vagy a helyi politikának, sokkal inkább az Audinak köszönheti Győr, hogy magyar viszonylatokban valóban modern város. Orbán Viktor ezt akarja tovább turbózni Borkai Zsolt polgármesterrel, akiről – nyilvánvalóan a MOB-elnökségre célozva – azt mondja, minden általa betöltött pozícióban élvezi a bizalmát, de ő nem MOB-tag.

hvg.hu Itthon

Orbánt ujjongó nyugdíjasok fogadták Győrben – videó

"Tisztelünk, imádunk, szeretünk! Sok erőt, egészséget!" – kiabálta egy idős nő a miniszterelnöknek, amikor Borkai Zsolt polgármesterrel megérkezett a győri városházához, hogy a Modern Városok Program keretében együttműködési megállapodást írjon alá.

Windisch Judit Itthon

Orbán jövőt építene, csak addig elpusztul a város

Salgótarján baloldali vezetése összeszedte magát a miniszterelnök érkezésére: nem engedtek tüntetést aktivistáiknak, és a tapsot sem tagadták meg a vendégtől. A város ugyanis a működésképtelenség határán van. Orbán azt ígérte nekik: 90 milliárdos fejlesztési pénzhez juthat az ország legrosszabb helyzetben lévő megyeszékhelye. Majd elhagyta konvojával a várost. Akik maradtak, azt mondják, ha a tervek megvalósulnak, az maga lesz a Kánaán. Már ha addig kihúzza a település.

hvg.hu Itthon

Újabb MSZP-s fellegvárba látogat Orbán

Az MSZP-s vezetésű Salgótarján lenyomta a fideszes Győrt és Hódmezővásárhelyet – már ami a miniszterelnök látogatását illeti. Orbán Viktor jövő héten az ország második legkisebb megyeszékhelyét avatja Modern Várossá. Ígéretekből most sem lesz hiány.

hvg.hu Itthon

Orbán megszólalt az olimpiai népszavazásról

A kormány tudomásul veszi, ha úgy alakul, hogy az emberek népszavazáson dönthetnek a budapesti olimpiáról - mondta a miniszterelnök Szegeden, ahol MSZP-s kihívójával, Botka Lászlóval állapodtak meg különféle városfejlesztési projektekről. Amikor Orbánt arról kérdezték, ő is hazaárulónak tartja-e azokat, akik aláírták a NOlimpia népszavazási kezdeményezését, már nem válaszolt olyan egyértelműen.

hvg.hu Itthon

Egy asztalhoz ült ma reggel Orbán, Lázár és Botka - fotó, videó

"Eladtatok bennünket!" - ezt skandálták a szegedi városházánál tüntető hitelkárosultak hétfő reggel, amikor megérkezett a miniszterelnök. Orbán Viktor Botka László polgármesterrel tárgyal a Modern városok program szegedi fejlesztéseiről. Az egyeztetésen Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Csepreghy Nándor államtitkár is ott van.

1 2

A címlapról ajánljuk