hvg.hu Gazdaság

És akkor a Mol elkezdi építeni Bábel tornyát Budapesten

A magyarok negyede él nem megfelelő körülmények között, de a nagy üzengetés arról indult el, kell-e a fővárosnak felhőkarcoló. Mindenki találgat, milyen sors vár Katalóniára, kiderült, melyik áruházak fizetnek a legtöbbet a dolgozóiknak, a MÁV pedig új vonattípust vezetne be. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

hvg.hu Vállalkozás

Üzent a Mol a felhőkarcolója miatt aggódóknak

A Facebookon is közzétette a Mol péntek délelőtt azokat a fotókat, amelyeken az látszik (illetve nem látszik), hogy mennyire befolyásolja a főváros világörökségi panorámáját a cég Kopaszi-gáthoz tervezett 120 méteres új székháza.

MTI Gazdaság

Nem is tudtak Zágrábban a Mol-vezér 2015-ös feljelentéséről

Martina Dalic horvát gazdasági miniszter vizsgálatot rendelet el amiatt, mert a hatóságok több mint kétéves késéssel szereztek tudomást arról, hogy Hernádi Zsolt Mol-vezér feljelentést tett az Emberi Jogok Európai Bíróságán (EJEB) Zágráb ellen - írta a Jutarnji List.

hvg.hu Gazdaság

És akkor a felcsúti kisvasút szomorúan pöfögött magában

A hoppon maradt Green Holidays utasok futnak a pénzük után, de ha mégis eljutnak Las Vegasba, akkor vehetnek marihuánát. A veronai baleset buszos cége katonákat szállít, a felcsúti kisvasút azonban gyakran senkit. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

1 2 3 4 5 6 7
79

A címlapról ajánljuk