hvg.hu Itthon

Kőbányán a Momentum csap össze a Fidesszel

Április óta nem sok babér terem az időközi választásokon az ellenzéknek. A főváros X. kerületében a Momentum jelöltje próbálkozik, elviekben más nem, csak egy kihívója lesz a kormánypártoknak.

hvg.hu Itthon

Több százan tüntettek az MTA függetlenségéért

A Momentum szervezett tüntetést a Magyar Tudományos Akadémia függetlenségének megőrzéséért az MTA épületéhez azután, hogy a kormány a költségvetésének jó részét magához vonná. Az eseményen több százan vettek részt.

hvg.hu Itthon

Ott léphet előre az LMP és a Momentum, ahol a Fidesz volt erős

A baloldali ellenzéki szavazók többségét minden kerületben a „régi” baloldali pártok, tehát az MSZP–Párbeszéd, a DK és az Együtt szavazói adják, az „új” baloldali ellenzék (LMP, Momentum) a budai polgári és a belvárosi kerületekben komoly erőt képvisel.

hvg.hu Itthon

Fekete-Győr András meghirdette a kiegyezés politikáját a Momentum tüntetésén

“Maradunk, ellenállunk, változtatunk! Tüntetés a jövőnkért” címmel tüntet május elsején a Momentum Mozgalom. A Szabadság térről a Kodály köröndre vonultak a résztvevők. A diákparlamentes Gyetvai Viktor arról beszélt, hogy közös nemzeti minimum kell a hazug rendszerrel szemben, a momentumos Cseh Katalin pedig azt mondta: szerinte a kormány arra játszik, hogy a számára kényelmetlen emberek külföldre menjenek. Az eseményeket követjük percről percre.

1 2 3 4 5 6 7
21

A címlapról ajánljuk