hvg.hu Gazdaság

Orbán volt miniszterének tetszik az olimpiaellenes népszavazás

Az első Orbán-kormány gazdasági minisztere szerint csak súlyos veszteségek árán tudna Budapest 2024-ben olimpiát rendezni, ezért hibátlannak nevezte az atv.hu-nak adott interjújában a Momentum Mozgalom népszavazási kezdeményezését. Chikán Attila Putyin budapesti látogatásával kapcsolatban pedig azt mondta: nem vagyunk alkupozícióban, az orosz pillanatnyi érdekek dominálnak, az viszont nem megoldás, ha az európai uniós integrációs kereteket Orbán Viktor szétrobbantja.

Jakus Ibolya Itthon

HVG: Puszi riot

Orbán és Putyin - ismét van egy megbonthatatlan barátság? De kinek jó ez, és miért? És mi lesz a Momentum Mozgalomban, ha már nem olimpiáról beszélnek majd? A válaszok az e heti HVG-ből kiderülnek. Jakus Ibolya felelős szerkesztő szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Itthon

Nagyjából 55 ezer olimpiallenes aláírás gyűlt össze alig egy hét alatt

A tervek szerint csütörtökön összesítik az olimpiaellenes népszavazási kezdeményezéshez eddig összejött aláírásokat. A szervezőket segíti az is, hogy a Fővárosi Közgyűlés rendelete meglehetősen liberális, már ami az összegyűjtendő szignók számát illeti – írja a szerdai Magyar Nemzet.

hvg.hu Itthon

Felrúgták a NOlimpiások standját a Jászai Mari téren

Eddig legfeljebb szóbeli inzultus érte a budapesti olimpia ellen aláírást gyűjtő aktivistákat. Most sem sérült meg senki; a részegnek tűnő férfi csak a pulttal bánt el, majd közölte, hogy a közeli kocsmába tart.

1
14 15 16 17 18 19 20

A címlapról ajánljuk
Véget ér a Papa focija

Véget ér a Papa focija

Hosszú agóniát követően elköszön a modern futball legérdekesebb betege. Ő ugyan nem beszél róla, rajta kívül azonban mindenki érteni véli, mi történt egy felülmúlhatatlannak tűnő edzői pályafutással.