Windisch Judit Élet+Stílus

Így válhat örök hobbivá a futás

Futásról szóló cikksorozatunk harmadik részében bemutatjuk a "legyőzhető távolságot", a félmaratont, és mutatunk egy egyre népszerűbb módszert, ami olyan állhatatosságot igényel, mintha heringgel akarnánk fát vágni.

NIZS Plázs

Kormányrecept: tanulásért aszalt gyümölcs, plázáért csirkemáj

A kormány nagyon nem akarja, hogy tisztviselői stresszesek legyenek. Olyannyira nem, hogy meg is mozgatja őket. Az asztaltól ugyan nem állnak fel, de a fejüket mozgathatják. És kapnak életviteli tanácsokat, és kapnak energiaegyensúly-táblázatot is. Megnéztük, milyen élet jár ezzel.

MTI Sport

Monspart Saroltával gyalogoltatná a magyarokat a kormány

A magyar lakosság egyharmada, mintegy 3,3 millió ember nyugdíjas, akik alig mozognak. Velük akarja most megszerettetni a legegyszerűbb mozgást, a gyaloglást, az egészségügyi államtitkárság által szervezett Mozdulj, Mama! című kampány - mondta Monspart Sarolta tájékozódási futó világbajnok.

Lukács Andrea Sport

Videó: vérző mellbimbó, lila elefántok - ilyen az első maraton

A hvg.hu újságírója és Simonyi Balázs a Momentán Társulat színésze embert és akaraterőt próbáló kísérletre adja fejét. Maratoni távot futnak április 15-én, Bécsben. Ki-ki maga a "nemében". Dokumentáljuk, első rész: a felkészülés.


A címlapról ajánljuk