Csanádi Márton Nagyítás

"Véres November" – létrával és neoncsővel is verték egymást a magyar pankrátorgálán

A Soroksári Sportcsarnokban több mint ezer ember volt kíváncsi a hétvégén a Hungarian Championship Wrestling Véres November című évzáró pankrátor gálájának látványos mérkőzéseire. A gálán Növényi Norbert is megjelent a szorítóban, a HCW édesapját posztumusz a híreségek csarnokába avatta. A műsorban szerepeltek Magyarország legnagyobb Youtube-videósai közül is többen, a pankrátorok verték egymást létrával, székkel és neoncsővel is, és bár nem gyakori, az est egyik meccsét mégis sérülés miatt kellett félbeszakítani.

hvg.hu Itthon

Nem lesz többet ketrecharc kisgyerekekkel

Megegyezett egymással a MOB alelnöke, az MMA-val foglalkozó szervezetek vezetői és a gyerekversenyeket korábban szervező Felföldi Szabolcs, így 14 év alatti gyerekeket nem engednek a ringbe.

hvg.hu Itthon

Növényi Norbert verset írt egy fideszesnek

Verset írt a fideszes Simonka Györgynek Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó. A péntek reggel közzétett vers mostanra eltűnt a Facebookról - számolt be az Origo.

hvg.hu Sport

Növényi Norbert újra harcol

Olimpiai bajnok bírkózónk már több küzdősportban bizonyította rátermettségét és tehetségét. Bár januárban a visszavonulás mellett döntött, most, 52 évesen mégis benevezett az októberi Kyokushin világbajnokságra. A monokli.com beszámolója.


A címlapról ajánljuk