Mizsur András Itthon

Kirúgás a hangfájlon: látták a Facebookon, hogy ott volt a 266 ezer aláírás leadásán

A kolléga kitűnő munkát végzett, mégis eltanácsolták. Mi történt? Pencz András az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult, mert szerinte azért rúgták ki Budafok-Tétény önkormányzatától, mert a Momentum Mozgalom tagja és részt vett az olimpiaellenes aláírásgyűjtésben. Az ügyben érintett alpolgármester azonban továbbra sem ismerte el, hogy ő hallható a Pencz igazát erősítő hangfelvételen.

Hercsel Adél Itthon

Fideszből Momentum - A fiatalság géniusza

Mit jelent a rendszerváltás idején születni? Leginkább azt, hogy fiatal felnőtté válva, 27 éves korára Magyarországon végképp befeszül az ember. Ráadásul, miközben szeretne a sorsán fordítani, úgy érzi, hogy minden afelé tolja: legyen pont olyan, mint a Fidesz. Rémálom friss politikai belépőknek.

MTI Itthon

Megtámadták az NVB nolimpiás határozatát

Az Alapjogokért Központ szerint jogellenes a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) "nolimpiás" népszavazási kezdeményezést érvényesítő határozata, ezért fellebbezést nyújtott be a Nemzeti Választási Bizottsághoz.

Tóta W. Árpád Itthon

Tóta W.: Moment, bitte

Se nem jobb, se nem bal? Meg a baloldal nem elég nemzeti? Meséljetek még valami vadiújat!

Mizsur András Itthon

NOlimpia: így áll jelenleg a 266 ezer aláírás ellenőrzése

Attól függetlenül, hogy Orbánék múlt héten visszavonták a budapesti olimpiai pályázatot, a Fővárosi Választási Irodának le kell számolnia a Momentum Mozgalom által leadott 266 ezer aláírást. A korábbi népszavazási kezdeményezésekhez képest eddig sokkal alacsonyabb az érvénytelen aláírások aránya.

hvg.hu Itthon

Kormányinfó: belátható időn belül nem rendezünk olimpiát

A baloldali pártok miatt vonta vissza a kormány az olimpiai pályázatot – ismételte meg Lázár János a szerdán hallottakat a 79. Kormányinfón, ahol, mint az országban máshol is, az olimpiai pályázat visszavonása volt elsősorban terítéken. A miniszter szerint nem rendezünk olimpiát belátható időn belül. Lázár nem tudott a Matolcsy György által előadott amerikai kormány- és MNB-buktató tervekről, és kimondja azt, amit senki sem várt: a Fidesz nem képes nemzeti egység kialakítására. Lázár elárulja, milyen magyar filmet szeretne, hogy elkészüljön, Paks II. tekintetében nagyon titokzatos. Szerinte Orbán nem buzizott a Parlamentben Vona Gábor napirend előtti felszólalására reagálva.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk