hvg.hu Élet+Stílus

Márton László: "Magyarország fővárosa, Budapest 98765-ös táj" – Élő írók társasága 19. rész

Kortárs írókat kért fel az Örkény Színház, hogy írjanak egy rövid szöveget az Élő Írók Társasága projekt számára. Az írásokat – mindennap egyet – színészek tolmácsolásában láthatjuk itt a hvg.hu-n is. Márton László a tájak értékekésének egy egészen különleges módszerét mutatja be nekünk – mindezt Nagy Zsolt tolmácsolásában.

LA Kult

Pánikbeteg politikus is feltűnik az új Terápiában

A Terápia második évadában teljesen új életet kezd a terapeuta, de feltűnnek régi arcok is, akik felkavarják Dargay András praxisát, nem csak az előző évadból, hanem a múltból is. Az HBO sikersorozatát október 27-től vetítik, a keddi díszbemutatón öt részt láthattunk, amiből képet kaphatunk az új pacientúráról.

MTI Világ

Bírósági felügyelet alá helyezték Nagy Zsoltot

Bírósági felügyelet alá helyezték Nagy Zsoltot, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) volt miniszterét szerdán abban a perben, amelyben első fokon öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Lukács Andrea Kult

Miniszterelnök akart lenni, vagy a falu hőse – színész lett

Nagy Zsolt hatással akar lenni, méghozzá gyerekkora óta. 38 éves korára az álma megvalósult, még ha a vágyai lecsupaszodtak is. Színész, de nem akar külföldi, hollywoodi karriert, mert itthon mindent meg tud csinálni. Mégis, épp járja Európát a Krétakörrel. Nem bírja, ha valami művi, az önazonos alakítás híve. A Terápia című HBO-sorozat második évadában folytatja a párterápiát.

hvg.hu Kult

Elkészült a Terápia 2., íme a szereposztás

Elkészült a Terápia című HBO sorozat második évada. A játékfilmet októbertől játsszák a csatornán, de a szerdai beharangozó sajtótájékoztatón már kiderült, kik lesznek az új páciensek.

MTI Világ

Felfüggesztett börtönt kapott az RMDSZ volt minisztere

Hatalommal való visszaélésért négy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte jogerősen pénteken a román legfelső bíróság Nagy Zsolt egykori távközlési minisztert, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) volt politikusát az úgynevezett postaperben.

MTI Világ

Felfüggesztett börtönt kapott az RMDSZ volt minisztere

A román legfelsőbb bíróság három év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Nagy Zsolt volt távközlési minisztert. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) politikusát hanyag kezelésben találta vétkesnek a bíróság.

hvg.hu/MTI Világ

Nyílt levélben védekezik a volt magyar miniszter

Képtelenségnek nevezte az ellene felhozott vádakat Nagy Zsolt volt RMDSZ-es távközlési miniszter, aki ellen szerdán emelt vádat az Országos Korrupcióellenes Ügyosztály (DNA) különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hivatali visszaélés miatt a Román Posta egy magánvállalkozásnak eladott ingatlanja ügyében - írja az erdélyi Krónika.


A címlapról ajánljuk