MTI Sport

Összecsavarozták Nagy László törött kezét

A terveknek megfelelően hétfőn délelőtt megműtötték Nagy Lászlót, az MVM Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott jobbátlövőjét, akinek szombaton a Flensburg elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen tört el egy csont a bal kézfejében.

MTI Sport

Nagy László kimaradt Dujshebaev keretéből

A várakozásoknak megfelelően Nagy László lovaglóizom-szakadása után még nincs bevethető állapotban, így kimaradt Talant Dujshebaev, a válogatott szövetségi kapitányának 18 fősre szűkített keretéből, amely a portugálok és az ukránok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készül.

MTI Sport

Kedden megy MRI-vizsgálatra Nagy László

A lovaglóizmát fájlaló Nagy László, az MKB-MVM Veszprém és a magyar válogatott átlövője már a vasárnapi, Montpellier ellen 30-29-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen is alig tudott játszani, ráadásul a mellkasa is fáj.

MTI Sport

MRI-vizsgálat vár a válogatott kézilabdázóra

Nagy László sérült térdét január 1-jén MRI-vel vizsgálják meg. Ez után születhet döntés arról, hogy a jobbátlövő részt vehet-e a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságon.

MTI Itthon

Új főkapitánya van Nógrád megyének

Pintér Sándor belügyminiszter június 16-i hatállyal a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjévé nevezte ki Nagy László rendőr alezredest, egyben soron kívül előléptette ezredessé

MTI Sport

Nagy László sokáig tervez a Veszprémmel

Öt évre tervez Nagy László a Veszprém kézilabdacsapatánál, melynek játéka szerinte egyre jobb lesz, s bejuthatnak tavasszal a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

MTI Csapatsportok

Szlovákiát is felőrölte a Mocsai-csapat

Az olimpiai negyedik magyar férfi kézilabda-válogatott nagy csatában 28-24-re nyert a szlovák csapat ellen Eperjesen a 2014-es Európa-bajnokság selejtezőjének második fordulójában, így óriási lépést tett a továbbjutás felé.

Kovács Zoltán (Az ÉS főszerkesztője) Csapatsportok

Kovács Zoltán: „…ebben a helyzetben nem rendkívüli”

"Jót tenne a magyar kézilabdának, meg a magyar sportnak, ha a legfontosabb mégiscsak az lenne, ami a pályán folyik, és a fontosak mégiscsak azok az emberek volnának, akik a pályán vannak. És hozzájuk tartoznak a szurkolók, akik összevissza éreznek, és ha az urak néha lesétálnának közéjük, el se hinnék, mi folyik ott, és miről meg mit beszélnek. Minden percben tiltakozhatna elnök, társelnök, mindegy." Az ÉS főszerkesztőjének írása Nagy Lászlóról, a szurkolókról és a minden lében kanál politikáról.

hvg.hu Sport

Lesimázta a Szeged a Veszprémet

Mikler, Sulc és Larholm parádés játékával a Szeged nyerte a Veszrpém elleni csúcsderbit. Skaliczki László csapata lekottázta a vendégek játékát és győzött 31-24-re, ezzel átvette a vezetést a férfi kézibajnokságban.

hvg.hu Sport

Nagy László ma veszi át a világ legjobbjának járó elismerést

Ma este, a THW Kiel elleni összecsapás előtt kapja meg Nagy László a Handball-Planet.com elismerését, amelyet a világ legjobb kézilabdázójának adnak át minden évben. 2011-ben a magyar játékos bizonyult a legjobbnak, az olvasók szavazatai alapján.

1 2 3 4 5
A címlapról ajánljuk
Vasárnapi pótlék csak annak jár, aki nemigen dolgozik vasárnap

Vasárnapi pótlék csak annak jár, aki nemigen dolgozik vasárnap

A kiskereskedelemben dolgozók vélhetően nem tapsoltak a vasárnapi zárva tartás eltörléséhez. A vasárnapi bérpótlékra éppen csak azok nem jogosultak, akik rendszeresen dolgoznak hétvégén. Ugrott a 100 százalékos bérpótlék is, amely az addig engedélyezett öt, rendkívüli vasárnapra járt.