Bicsérdi Ádám - Túry Gergely Nagyítás

Menny és pokol a kézilabda Final Four hétvégéjén

Egy katartikus győzelem és egy szívszaggató vereség: két legendás, hosszabbításban eldőlő meccset játszott a 2016-os Final Fourban a Veszprém férfi kézilabda csapata. Az elődöntő után még a Kölnbe kilátogató többezer magyar szurkoló ünnepelhetett önfeledten, másnap, a döntőben azonban egy szinte megnyert meccs elvesztését kellett megemészteniük. A Final Four ismét megmutatta a kézilabda legnagyobb szépségeit: a küzdelmet, a szurkolók sportszerű fanatizmusát, és a meccsek alatt másodpercről másodpercre változó érzelmek hullámvasútját. Ezt a hullámvasutat most a Kielce csapata bírta a legjobban, ők lettek a 2016-os BL győztesei, a Veszprém 2015 után újra ezüstérmet nyert.

Bicsérdi Ádám Sport

Sok minden ellenük szólt, de idén már Európa legjobbja lehet a Veszprém

2014: 4. hely, 2015: 2. hely, 2016:? Veszprémben mindenki abban bízik, hogy ez a számsor tovább csökken, és sorozatban harmadik nekifutásra már megnyerik a kézilabda Bajnokok Ligáját Nagy Lászlóék. A veszprémi kézilabdacsapatnak azonban talán minden idők legkiegyensúlyozottabb négyes döntőjében kellene kétszer nyernie két nap alatt. A szakértők, a fogadóirodák a döntőbe várják őket, de ezen a szinten már nincsen biztos meccs, főleg nem az elődöntőbeli ellenfél, az örök rivális Kiel ellen.

MTI Sport

Összecsavarozták Nagy László törött kezét

A terveknek megfelelően hétfőn délelőtt megműtötték Nagy Lászlót, az MVM Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott jobbátlövőjét, akinek szombaton a Flensburg elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen tört el egy csont a bal kézfejében.

MTI Sport

Nagy László kimaradt Dujshebaev keretéből

A várakozásoknak megfelelően Nagy László lovaglóizom-szakadása után még nincs bevethető állapotban, így kimaradt Talant Dujshebaev, a válogatott szövetségi kapitányának 18 fősre szűkített keretéből, amely a portugálok és az ukránok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készül.

MTI Sport

Kedden megy MRI-vizsgálatra Nagy László

A lovaglóizmát fájlaló Nagy László, az MKB-MVM Veszprém és a magyar válogatott átlövője már a vasárnapi, Montpellier ellen 30-29-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen is alig tudott játszani, ráadásul a mellkasa is fáj.

MTI Sport

MRI-vizsgálat vár a válogatott kézilabdázóra

Nagy László sérült térdét január 1-jén MRI-vel vizsgálják meg. Ez után születhet döntés arról, hogy a jobbátlövő részt vehet-e a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságon.

MTI Itthon

Új főkapitánya van Nógrád megyének

Pintér Sándor belügyminiszter június 16-i hatállyal a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjévé nevezte ki Nagy László rendőr alezredest, egyben soron kívül előléptette ezredessé

MTI Sport

Nagy László sokáig tervez a Veszprémmel

Öt évre tervez Nagy László a Veszprém kézilabdacsapatánál, melynek játéka szerinte egyre jobb lesz, s bejuthatnak tavasszal a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

MTI Csapatsportok

Szlovákiát is felőrölte a Mocsai-csapat

Az olimpiai negyedik magyar férfi kézilabda-válogatott nagy csatában 28-24-re nyert a szlovák csapat ellen Eperjesen a 2014-es Európa-bajnokság selejtezőjének második fordulójában, így óriási lépést tett a továbbjutás felé.

Kovács Zoltán (Az ÉS főszerkesztője) Csapatsportok

Kovács Zoltán: „…ebben a helyzetben nem rendkívüli”

"Jót tenne a magyar kézilabdának, meg a magyar sportnak, ha a legfontosabb mégiscsak az lenne, ami a pályán folyik, és a fontosak mégiscsak azok az emberek volnának, akik a pályán vannak. És hozzájuk tartoznak a szurkolók, akik összevissza éreznek, és ha az urak néha lesétálnának közéjük, el se hinnék, mi folyik ott, és miről meg mit beszélnek. Minden percben tiltakozhatna elnök, társelnök, mindegy." Az ÉS főszerkesztőjének írása Nagy Lászlóról, a szurkolókról és a minden lében kanál politikáról.

1 2 3 4 5
A címlapról ajánljuk