Összecsavarozták Nagy László törött kezét

Összecsavarozták Nagy László törött kezét

A terveknek megfelelően hétfőn délelőtt megműtötték Nagy Lászlót, az MVM Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott jobbátlövőjét, akinek szombaton a Flensburg elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen tört el egy csont a bal kézfejében.

MTI

Nagy László kimaradt Dujshebaev keretéből

A várakozásoknak megfelelően Nagy László lovaglóizom-szakadása után még nincs bevethető állapotban, így kimaradt Talant Dujshebaev, a válogatott szövetségi kapitányának 18 fősre szűkített keretéből, amely a portugálok és az ukránok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készül.

MTI

Két Eb-selejtezőt is ki kell hagynia Nagy Lászlónak

A jobbátlövőnél a reggeli MRI-vizsgálat 1,5 centiméteres lovaglóizom-szakadást mutatott ki, amelynek a várható gyógyulási ideje minimum négy hét.

MTI

Kedden megy MRI-vizsgálatra Nagy László

A lovaglóizmát fájlaló Nagy László, az MKB-MVM Veszprém és a magyar válogatott átlövője már a vasárnapi, Montpellier ellen 30-29-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen is alig tudott játszani, ráadásul a mellkasa is fáj.

MTI

A legfurább "Vers mindenkinek": Nagy Lászlót szaval Rambo - videó

A Ki viszi át a szerelmet? című verset szavalja Gáti Oszkár, Sylvester Stallone állandó szinkronhangja a John Rambo című film jelenetére illesztve.

A lesérült Nagy László szerint nehéz lesz a dánok elleni meccs

A sérülése után lábadozó Nagy László szerint a magyar válogatottnak elsősorban Macedónia és Ausztria ellen van keresnivalója a dániai férfi kézilabda-Európa-bajnokság szombaton rajtoló középdöntőjében.

MTI

Nagy László nem vehet részt az Európa-bajnokságon

Nem vehet részt a jövő vasárnap kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokságon Nagy László, a magyar válogatott jobbátlövője.

MTI

MRI-vizsgálat vár a válogatott kézilabdázóra

Nagy László sérült térdét január 1-jén MRI-vel vizsgálják meg. Ez után születhet döntés arról, hogy a jobbátlövő részt vehet-e a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságon.

MTI

Bukhatja a kézilabda Eb-t a lesérült Nagy László

Nem jött rendbe Nagy László térdsérülése, így kétségessé vált a magyar válogatott jobbátlövőjének részvétele a január 12-én kezdődő dániai kézilabda Európa-bajnokságon.

MTI

Nagy László az MKB Veszprém edzője is lehet

Nagy László az MKB Veszprém edzője is lehet

Hosszú távon is az MKB Veszprémhez kötné - akár edzőként is - Nagy Lászlót a kézilabdaklub társelnöke, Kálomista Gábor.

MTI

Új főkapitánya van Nógrád megyének

Pintér Sándor belügyminiszter június 16-i hatállyal a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjévé nevezte ki Nagy László rendőr alezredest, egyben soron kívül előléptette ezredessé

MTI

Nagy László az új nógrádi rendőrfőkapitány

Nagy László alezredest bízta meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői feladatainak ellátásával május 16-i hatállyal Pintér Sándor belügyminiszter.

MTI

Nagy László a kézi-vb álomcsapatában

Nagy László is helyet kapott a spanyol-dán döntővel vasárnap zárult spanyolországi férfi kézilabda-világbajnokság álomcsapatában.

MTI

Nagy László sokáig tervez a Veszprémmel

Öt évre tervez Nagy László a Veszprém kézilabdacsapatánál, melynek játéka szerinte egyre jobb lesz, s bejuthatnak tavasszal a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

MTI

Világsztár szurkol majd a Videoton-Genk meccsen

Az MKB Veszprém férfi kézilabda csapata is a helyszínen tekinti meg a Genk elleni Európa Liga-mérkőzést - közölte örömének hangot adva honlapján a Videoton FC.

hvg.hu

Szlovákiát is felőrölte a Mocsai-csapat

Az olimpiai negyedik magyar férfi kézilabda-válogatott nagy csatában 28-24-re nyert a szlovák csapat ellen Eperjesen a 2014-es Európa-bajnokság selejtezőjének második fordulójában, így óriási lépést tett a továbbjutás felé.

MTI

Megérkezett a bocsánatkérés a Nagy Lászlót ócsárló feliratok miatt

A szegedi vezetők elnézést kérnek azok miatt a transzparensek miatt, amelyek Nagy Lászlót sértették, ugyanakkor elhatárolódnak a kihelyezett transzparensektől.

MTI

Kovács Zoltán: „…ebben a helyzetben nem rendkívüli”

Kovács Zoltán: „…ebben a helyzetben nem rendkívüli”

"Jót tenne a magyar kézilabdának, meg a magyar sportnak, ha a legfontosabb mégiscsak az lenne, ami a pályán folyik, és a fontosak mégiscsak azok az emberek volnának, akik a pályán vannak. És hozzájuk tartoznak a szurkolók, akik összevissza éreznek, és ha az urak néha lesétálnának közéjük, el se hinnék, mi folyik ott, és miről meg mit beszélnek. Minden percben tiltakozhatna elnök, társelnök, mindegy." Az ÉS főszerkesztőjének írása Nagy Lászlóról, a szurkolókról és a minden lében kanál politikáról.

Lesimázta a Szeged a Veszprémet

Lesimázta a Szeged a Veszprémet

Mikler, Sulc és Larholm parádés játékával a Szeged nyerte a Veszrpém elleni csúcsderbit. Skaliczki László csapata lekottázta a vendégek játékát és győzött 31-24-re, ezzel átvette a vezetést a férfi kézibajnokságban.

hvg.hu

Nagy László ma veszi át a világ legjobbjának járó elismerést

Nagy László ma veszi át a világ legjobbjának járó elismerést

Ma este, a THW Kiel elleni összecsapás előtt kapja meg Nagy László a Handball-Planet.com elismerését, amelyet a világ legjobb kézilabdázójának adnak át minden évben. 2011-ben a magyar játékos bizonyult a legjobbnak, az olvasók szavazatai alapján.

hvg.hu
1235

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X