MTI Világ

Nekifogtak a munkának Brüsszelben az uniós vezetők

Megkezdődött csütörtökön délután Brüsszelben az Európai Unió állam- illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács ülése, melyen a két fő napirendi pont a migrációs válság, valamint a brit reformelképzelések megvitatása.

MTI Plázs

Nagy-Britannia tele van pufi házi kedvencekkel

Több mint ötmillió túlsúlyos kutya, macska és nyúl él Nagy-Britanniában – olvasható egy brit jótékonysági szervezet szerdai közleményében, melyben fogyókúraversenyt is hirdettek az állatok egészsége védelmében.

MTI / hvg.hu Világ

BBC: Az ENSZ kiengedné Assange-ot az ecuadori követségről

Pénteken teszi közzé a WikiLeaks-alapító Julian Assange ügyében hozott döntését az ENSZ, de a BBC úgy tudja, Assange javára fognak dönteni. A brit rendőrség azonban kitart amellett, hogy letartóztatják a férfit, ha kijön az ecuadori követségről.

hvg.hu Itthon

Magyar rabszolgák munkaadóját ítélték el Angliában

Magyar embercsempészek szállították nagy számban a rabszolgákat két angliai ágygyárba. A gyárak főnöke, Mohamed Rafik tudta, hogy munkásait milyen körülmények között tartják, mégis részt vett a kihasználásukban. A bíróság bűnösnek találta.

Kálmán Attila Itthon

"A túl erős multikultit szívják" az Angliában dolgozó magyarok

Meglepő módon több mindenben egyetértenek az angliai magyarok a múlt héten Magyarországon járt David Cameron bevándorlók életét nehezítő terveivel. Szerintük a csomagra az unión kívülről érkező tömegek miatt van szükség, csak a politikai korrektség miatt járhatnak pórul a becsületesen dolgozó kelet-európaiak.

hvg.hu Plázs

Megtaláltuk minden idők legszomorúbb Instagram-csatornáját

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, a Világ vége tényleg létezik: egy falu Nagy-Britanniában, akárcsak a Síró gyerek szigete Floridában, de már egy vödör vérről is sikerült utcát elnevezni.- A szenvedés és szomorúság minden ízében átjárja az életünket, miért pont a földrajz, pontosabban a földrajzi nevek maradnának ki ebből? És különben is, ki mondta, hogy hegységeket és tavakat csak külső tulajdonságaik és felfedezőik alapján lehet elnevezni? Arról nem is beszélve, hogy az utcáknak miért kell örökké híres államférfiak, színésznők, növények, tavak és hegyek nevét viselniük?

Kálmán Attila Itthon

Biztos jót jelent Viktornak David nyájas mosolya?

Látszólag hatalmas sikert ünnepelhetett csütörtökön Orbán Viktor: 10 év szünet után brit kormányfő jött Magyarországra, akivel gyümölcsöző megbeszélés után jó hangulatú sajtótájékoztatót tartottak, ahogy egymást inkább csak Viktorként és Davidként emlegették. De ha jól odafigyeltünk, David Cameron nem ígért semmit azzal kapcsolatban, hogy a magyar vendégmunkásokat nem fogják sújtani a bevándorlásügyi korlátozások.

hvg.hu Világ

Donald Trump pártja után most Nagy-Britanniát fenyegette meg

Kivonja több millió fontos befektetéseit Skóciából Donald Trump amerikai elnökjelölt-aspiráns, ha Nagy-Britannia megtiltja beutazását az országba. A kitiltás lehetősége azért merült fel, mert Trump kijelentette, átmenetileg meg kellene tiltani a muszlimok beutazását az Egyesült Államokba.

MTI/hvg.hu Kult

Meghalt Lemmy, a Motörhead legendás frontembere

Ian Kilmister nemrég tudta meg, hogy a rák egy különösen agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. A Motörhead frontembere pár nappal később, a hetvenedik születésnapja után meghalt.

hvg.hu Világ

Hol élnek a kövér britek?

Amit mindig tudni akart arról, hogy hogy és hol híznak el a britek, de sohasem volt kitől megkérdezni.

1 2 3 4 5 6 7
89
A címlapról ajánljuk