Németh Róbert Kult

A nagy Harry Potter-túladagolás: kipróbáltuk!

Elzarándokoltunk a Harry Potter-rajongók Mekkájába, a potteriánusok Szent Gráljához, megjártuk a Harry Potter-El Caminót. Elmentünk a London melletti Harry Potter-stúdiótúrára. És most el is meséljük.

hvg.hu Vállalkozás

Brit pubsirató: miért tűnnek el ezrével a kocsmák?

Az utóbbi bő harminc évben negyedével csökkent a pubok száma, így már alig 50 ezer kocsma van a szigetországban - derül ki a Brit Sör és Pub Szövetség friss adataiból. Valami történt, mert a népesség közben 17 százalékkal emelkedett.

hvg.hu Gazdaság

A magyar és a kelet-európai bébiszitterek hiányát nyögik a brit családok

Az utóbbi években nagyjából negyvenezer jómódú brit család szerződtetett szeptembertől július végéig bébiszittert. Többnyire egy fiatal európai nőt, aki a fedélért és némi zsebpénzért felügyelt a gyermekekre, és elvégzett bizonyos háztartási teendőket is. Csakhogy ez a rendszer most veszélyben van.

Németh András Vállalkozás

Bye bye London

Nagy-Britannia uniós kilépése miatt a nemzetközi pénzintézetek visszafejlesztik londoni központjaikat, az iparvállalatok késleltetik beruházásaikat, és szóba került az elköltözésük is.

hvg.hu Világ

Húsz évre súlyosították a brit horrorsebész börtönbüntetését

A most 59 éves orvos pályafutása során több mint ezer beteget kezelt, és több százat közülük úgy operált meg, hogy erre nem is lett volna szükség. Mindezt azért tette, hogy felvegye a műtétek után járó társadalombiztosítási pénzt. Volt olyan nő, akinek eltávolította mindkét mellét, teljesen feleslegesen.

hvg.hu Kult

Hasít a Dunkirk

Igen komoly bevételekkel indított Christopher Nolan új filmje.

1 2 3 4 5 6 7
107

A címlapról ajánljuk