MTI/hvg.hu Gazdaság

Juncker jól megmosta a Brexit-pápák fejét az EP-ben

Boris Johnson és Nigel Farage is kihátrálni látszik a Brexit előidézésével és lebonyolításával járó felelősségből: ezt az Európai Bizottság elnöke sem hagyhatta szó nélkül. "Ahelyett, hogy kidolgoznának egy tervet, inkább elhagyják a hajót" – mondta például.

MTI Gazdaság

Brexit: egyre kapósabb az arany

A Brexit által kiváltott piaci bizonytalanság miatt hosszabb távon jelentős tőke áramolhat aranyba, az egyik fő menedékeszköznek számító nemesfém árfolyama pedig egyre feljebb mehet.

MTI Gazdaság

Sztárügyvédeket szabadítottak a Brexitre

Jogi eljárás indult Londonban a parlamenti döntés nélküli kilépés megakadályozására. A közelebbről meg nem nevezett megbízó ügyvédei szerint a Brexitről szóló népszavazás eredményéhez nem fér kétség, ám a referendum önmagában nem bír kötelező jogi erővel.

hvg.hu Gazdaság

És akkor Mészáros Lőrinc lenézett az Adriára 700 milliós nyaralójából

Miközben a fél világ azzal volt elfoglalva, hogy a Brexit miatti pánikhangulatot enyhítse, Ivan Rakitic, a Barcelona világsztár focistája nyaralni ment – Mészáros Lőrinc kicsit sem renyhe villájába. A cégétől visszavonulóban lévő Wáberer György egy huszárvágással megpróbálja bevenni a Rózsadombot, az Index pedig átmenetileg elbizonytalanodott, hogy Simicskáé lehet-e vagy sem. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor barátság ide vagy oda, Lázár kirúgta L. Simont

Egy nap, öt hír, amiről mindenki beszél: váratlan személycserék a Miniszterelnökségen; magyarokat is sújt a Brexit nyomán tetőző idegengyűlölet Nagy-Britanniában; egy hónap után is szörnyű állapotok vannak a sárospataki kutyatelepen; eltemették Bud Spencert.

hvg.hu Élet+Stílus

Pert nyert a gyermekük hazaküldése ellen harcoló angliai magyar pár

Egy Angliában dolgozó magyar nő és a párja lemondtak a tavaly született gyermekükről, de nem akarták, hogy a kislányt a brit hatóságok Magyarországra küldjék. Úgy gondolják ugyanis, hogy jobb élete lesz, ha a szigetországban nő fel nevelőszülőknél. A londoni Felsőbíróság csütörtökön a párnak adott igazat, a kislányt nem viszik Magyarországra – írja a The Daily Mail.

hvg.hu Élet+Stílus

Megszülheti halott lánya gyermekét egy 60 éves nő

Pert nyert Nagy-Britanniában a Fellebbviteli Bíróságon az a nő, aki azért harcol, hogy világra hozhassa a saját unokáját. Az asszony lánya 2011-ben, 28 évesen halt meg bélrákban. Az ő kívánsága volt, hogy halála után termékenyítsék meg lefagyasztott petesejtjeit, és édesanyja szülje meg a gyermekét.

Gyükeri Mercédesz Gazdaság

Brexit: távozik a bűnbak, eljön álmaink uniója?

A britek távozásával Orbán Viktor szövetségesét siratja, mások pedig az uniós törvényalkotás fő akadályának megszűnését ünneplik. Persze az is könnyen lehet, hogy csak kedvenc bűnbakját veszíti el az EU.

1 2 3 4 5 6 7
97
A címlapról ajánljuk