Nyugtalanító bátorságpróba terjed a brit tinédzserek között

Az utóbbi időben több brit tinédzser is látszólag minden ok nélkül eltűnt több napra, hogy aztán sértetlenül kerüljön elő. Lehet, hogy egy idióta bátorságpróba áll a dolog hátterében.

hvg.hu

Beperelték Nagy-Britanniát, mert hozzájárult Izrael létrejöttéhez

Kairóban beperelte egy palesztin szervezet Nagy-Britanniát, amiért aktívan hozzájárult Izrael állam létrejöttéhez az első világháború idején – adta hírül kedden a Daily News Egypt című napilap.

MTI

Elvittek a rendőrök egy magyar aktivista lányt a brit parlament elől

Elvittek a rendőrök egy magyar aktivista lányt a brit parlament elől

A Petra nevű magyar lány épp egy sátorban ücsörögve demonstrált Londonban, amikor a rendőrök kivonultak, és két társával együtt letartóztatták.

Ilyen kampányfogásról a magyar választók csak álmodnak

A brit pénzügyminiszter hétfőn bejelenti, hogy Angliában forgatják majd a Star Wars nyolcadik részét is - írja a Guardian.

hvg.hu

Börtönt kapott egy volt focista az angol bundabotrányban

A 35 éves volt csatár összekötőként tevékenykedett a meccseket manipuláló szindikátusban.

MTI

Több ezer brit kkv állt ki a kormány mellett

Több mint ötezer brit kis- és középvállalat vezetői nyílt levélben álltak ki hétfőn a jelenlegi konzervatív-liberális brit kormánykoalíció gazdaságpolitikája mellett, kockázatosnak nevezve az esetleges kormányváltást a május 7-i parlamenti választások után.

MTI

Cameron: A konzervatívok adják majd az első fekete vagy ázsiai kormányfőt

David Cameron brit miniszterelnök a kijsebbségi politikusok mellett állt ki.

MTI

II. Erzsébet szabadságra ment születésnapján

II. Erzsébet szabadságra ment születésnapján

Az uralkodó első számú rezidenciáján, a London nyugati határában fekvő hatalmas windsori kastélyban töltötte közvetlen családtagjai körében a 89. születésnapját.

MTI

Brit papa, mama, gyerekek, mind elindultak az Iszlám Államhoz

Asif Malikot és párját, Sara Kirant négy pici gyermekükkel együtt vették őrizetbe a török rendőrök Ankarában. A családról a török hatóságok azt feltételezik, hogy Szíriába tartottak, hogy ott az Iszlám Állam (IÁ) szélsőséges szervezethez csatlakozzanak. Mindannyian brit állampolgárok.

MTI

A brit Munkáspárt megfelelő angol nyelvtudáshoz kötné a külföldi orvosok alkalmazását

A brit Munkáspárt tervei szerint az Európai Unió más országaiból érkező orvosoknak a jövőben megfelelő angol nyelvtudásról kell majd számot adniuk, mielőtt közvetlen betegellátási munkaköröket tölthetnének be a brit állami egészségügyi szolgálatban (NHS).

MTI

Rekordmélységből hoztak fel több tonna ezüstkincset – fotók

Rekordmélységből hoztak fel több tonna ezüstkincset – fotók

Megdöntötte a kincskeresők mélytengeri rekordját az a kutatócsapat, amely 50 millió dollár értékű, több tíz tonnányi ezüstkincset hozott a felszínre egy 5200 méteres mélységben fekvő brit hadihajó roncsából.

hvg.hu
Hirdetés

Times: Juncker kizárja az EU-szerződések módosítását

Juncker mandátumának lejártáig, vagyis 2019 végéig nincs esélye uniós szerződésmódosítási tervek napirendre kerülésének – írja a The Times.

MTI

Videó: Magyar, angolul nem beszélő munkással találkozott a bevándorlóellenes Farage

Videó: Magyar, angolul nem beszélő munkással találkozott a bevándorlóellenes Farage

Egy 62 éves, angolul nem beszélő magyar munkással találkozott egy essexi gyárban Nigel Farage, az UKIP vezetője, aki korábban "felelőtlen ostobaságnak" nevezte, hogy Nagy-Britannia az Európai Unió keleti bővítései után átmeneti korlátozások nélkül beengedte a "volt kommunista országokból" érkező munkavállalókat.

hvg.hu

Magyar striciket kaptak el Angliában

Egy magyar család két szintén magyar nőt tartott fogva Manchester közelében, prostitúcióra kényszerítették őket.

hvg.hu
Hirdetés

Tony Blair: Káoszhoz vezethet a népszavazás az EU-tagságról

Tony Blair szerint gazdasági káosszal fenyegeti Nagy-Britanniát a kormányzó Konzervatív Párt által a brit EU-tagság sorsáról tervezett népszavazás.

MTI

Az olcsó nyaralásoktól megugrott a bőrrákosok száma

Amikor az 1960-as években megfizethetővé váltak a tengerparti nyaralások, sokan nem tudták még, hogyan kell óvni a bőrüket. Nagy-Britanniában ezért az érintett korosztályból sokakat érint a bőrrák.

MTI

A konzervatívok Michael Bloomberget indítanák London polgármesteri tisztségéért

Michael Bloomberget, New York egykori polgármesterét győzködik a brit konzervatívok, hogy induljon London polgármesteri tisztségéért - írta a The Sunday Times.

Két év alatt kétszer nyert a lottón egy brit pár

Két éven belül másodszor is egymillió fontot (mintegy 410 millió forintot) nyert a lottón egy észak-angliai házaspár.

MTI

A Costa Coffee és a Pizza Express kiáll Cameron kormánya mellett

A Nagy-Britanniában működő legnagyobb hazai és nemzetközi vállalatok első számú vezetői nyílt levélben álltak ki szerdán a jelenlegi konzervatív-liberális brit kormánykoalíció gazdaságpolitikája mellett.

MTI

Meglepő dolog derült ki a brit munkát vállaló kelet-európaiakról

A közhiedelemmel ellentétben jelentősen csökkent a Nagy-Britanniába települő munkavállalók száma, ezen belül viszont nőtt a bevándorlás a régi EU-tagállamokból, míg a közép- és kelet-európai uniós államokból érkezők száma az átlagnál is jobban visszaesett - derült ki az Oxfordi Egyetem hétfőn ismertetett átfogó felméréséből.

MTI
Hirdetés
1234584

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X