Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Kivételezett az MTI a Napi Gazdaság főszerkesztőjével

Kivételezett az MTI a Napi Gazdaság főszerkesztőjével

Bár a Napi Gazdaság főszerkesztőjének közleményét hétfőn lehozták, az MTI nem volt hajlandó közzétenni a Vastagbőr blog újságíró-főszerkesztőjének közleményét. Az újságíró panaszt tesz az MTI ellen.

hvg.hu

Közleményben vagdalkozik a Napi Gazdaság főszerkesztője

Közleményben vagdalkozik a Napi Gazdaság főszerkesztője

Rövid, kétmondatos közleményben reagált kedden a Napi Gazdaság főszerkesztője a lap hétfői számában megjelent RTL-es cikkel kapcsolatban, amelyet miatt végül kétszer is helyreigazítást tettek közzé. Barcza György úgy fogalmazott: „több alázatot és kevesebb pökhendiséget várnék el attól, aki a magyarok kenyerét eszi és időnként a magyarok segítségére szorul”. A főszerkesztő valószínűleg Dirk Gerkens facebookos bejegyzésére válaszolt vissza, amelyben az RTL-vezér visszaküldte az iskolapadba a pontatlan cikkért felelős embereket.

hvg.hu

Helyreigazította helyreigazítását a Napi Gazdaság

Helyreigazította helyreigazítását a Napi Gazdaság

Nem nyomtatási, hanem technikai hiba miatt írták el a Napi Gazdaságnál az RTL Klubban kiosztott tiszteletdíjak összegét. A lap helyreigazította hétfő kora délután kiadott helyreigazítását.

hvg.hu

A Nagy Leleplezés

A Napi Gazdaság frappáns visszavágások nagymestere

Visszaküldte az iskolapadba a Napi Gazdaságot az RTL-főnök

Visszaküldte az iskolapadba a Napi Gazdaságot az RTL-főnök

Dirk Gerkens RTL-vezér is reagált a Napi Gazdaság hírére.

hvg.hu

RTL: Elnézett pár nullát a Napi Gazdaság

RTL: Elnézett pár nullát a Napi Gazdaság

Nem 1,6 milliárd, hanem összesen 1 millió 680 ezer forint tiszteletdíjat vettek fel 2013-ban az RTL Klub vezetőségének tagjai – erre hívták fel a figyelmet a kereskedelmi tévé közleményében. A hétfői Napi Gazdaság írt a tavalyi tiszteletdíjakról, de valószínűleg elnézték a számokat. „Nehéz elhinni, hogy egy gazdasági szaklap ne tudná helyesen értelmezni egy vállalat éves beszámolóját” – reagáltak az RTL-től.

hvg.hu

Belenyúlt az RTL Klub vezetőinek zsebébe a Századvég lapja

Belenyúlt az RTL Klub vezetőinek zsebébe a Századvég lapja

Az RTL Klub tavaly összesen 1,6 milliárdos tiszteletdíjat fizetett a vezetőségének, a menedzsment így nagyságrendileg jobban járt a csatorna 244 dolgozójánál – jelentette a kormány és a kormánypárt milliárdos megbízásait zsinórban elnyerő Századvég Gazdaságkutató Zrt. tulajdonában lévő Napi Gazdaság.

hvg.hu

Kilencen támadják meg az MNB gigabüntetését

Kilencen támadják meg az MNB gigabüntetését

Öt kereskedelmi bank és négy takarék száll szembe az MNB-vel a bíróságon a büntetés miatt, amit az MNB jogszabályellenesen felszámított díjakért szabott ki márciusban.

hvg.hu

A Napi Gazdaságban cikkezett a volt miniszteri biztos

Szalai Piroska, aki a nők munkaerő-piaci helyzetéért felelt, arról ír, hogy népesedési fordulat történt 2012-ben. Míg 2009-ben és 2011-ben az EU-n belül Magyarországon volt a legalacsonyabb a termékenységi arány, mostanra több országra sikerült ráverni.

Kiszivárogtatták a konvergenciaprogramot

A gazdasági növekedés meghaladja a 3 százalékot 2017 végére, és egyre kisebb lesz a költségvetés hiánya a kormány holnap megjelenő konvergenciaprogramjában – értesült a Napi Gazdaság.

hvg.hu

A magyar adósság negyede európai bankok kezében van

Az Európai Bankfelügyeleti Hatóság által vizsgált 64 bankból 33-nál volt valamekkora magyar állampapír-állomány a könyvekben június végén - írta csütörtöki számában a Napi Gazdaság.

MTI

Kiakadt a MÚOSZ a Napi Gazdaság MNB-bírságán

A Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) elnöksége elfogadhatatlannak tartja, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) három-három millió forintos büntetéssel sújtotta a Napi Gazdaság és a napi.hu szerkesztőségét.

MTI

Matolcsyék megbírságolták a Napi Gazdaságot és a napi.hu-t

Tiltott piacbefolyásolás miatt egyenként 3 millió forintra büntette a Napi Gazdaság Kiadót és a Napi.hu hírportált a Magyar Nemzeti Bank. A november 15-i keltezésű határozat hétfőn jelent meg a pénzügyi felügyeletet is ellátó jegybank honlapján. A Napi.hu főszerkesztője szerint a felügyeleti jogkörben eljáró jegybank "alighanem precedens-értékűnek szánt döntése a sajtónyilvánosság szempontjából aggályosnak tűnhet".

Matolcsyék vizsgálják a tegnapi Mol-zuhanást

A Magyar Nemzeti Bank a Mol és a Richter piacán október 16-án tapasztalt árfolyamesésekkel kapcsolatban előzetes ellenőrzést folytat – erősítette meg az MTI-nek a Menedzsment Fórum csütörtöki értesülését az MNB.

MTI

Nagyot durrantottak a kkv-k

A kis – és középvállalkozások sokszorosát produkálták a legutóbbi adózás előtti eredményeiknek. Előbbiek a 2001-es 358 milliárd után tavaly 881, utóbbiak pedig 95 milliárd után 366 milliárd forint adózás előtti eredményt mutattak ki.

hvg.hu

A görög cégek már inkább nem adóznak

A turisták által legkedveltebb görög szigeteken, közel minden vállalat megtagadja az áfás számla kiadását, azaz gyakorlatilag elkerüli az adófizetést - derült ki a hatósági vizsgálatokból.

hvg.hu

Barcza beköszönt: ezt tervezi a Napi új főszerkesztője

Politikai és gazdasági vezetők véleményét is közzétenné a Napi Gazdaság új főszerkesztője, Barcza György, a Századvég Gazdaságkutató vezető elemzője – derül ki a lap szerdai számában megjelent beköszöntőjéből.

hvg.hu

A Napi Gazdaság tulajdonosváltása: mit visz és mit hagy a CEMP-nél a Századvég?

A kormánytól távol állónak semmiképpen sem nevezhető Századvég Gazdaságkutató Zrt. megvásárolta a Napi Gazdaság című üzleti és pénzügyi hírlapot az újságot eddig kiadó CEMP-től. A lap új főszerkesztője Barcza György, a Századvég vezető gazdasági elemzője lesz. Az új tulajdonos új online felületet tervez, de a CEMP keretei között maradó napi.hu is tovább üzemel.

hvg.hu

Orbánék kedvence vette meg a Napi Gazdaságot

Megvette a Napi Gazdaság kiadóját a Századvég Gazdaságkutató Zrt. – közölte a vevő. A most megvásárolt lap tavasszal írt arról, hogy a Századvég konzorciuma az elmúlt három évben összesen bruttó 4,7 milliárd forint értékű állami megbízásokat kapott.

A legnagyobb német vállalatért aggódik Merkel

Angela Merkel aggodalmát fejezte ki az általa a német gazdaság zászlóshajójának nevezett Siemensnél kialakult válsághelyzet miatt. A cég májusban, majd az előző héten csütörtökön jelezte, hogy nem tudja tartani a szeptember végéig tartó üzleti évre kitűzött célokat.

hvg.hu
1239

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X