G. M. Itthon

A Fidesz nem csak hazudik, de vak is: Soros nem megy Brüsszelbe, hanem ott járt

A jövő héten "Soros György Brüsszelbe látogat eligazítást tartani" – jelentette be drámai hangon Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn. A nagy leleplezéssel két baj van: egyrészt az állítás hamis, másrészt a Fidesz képességeit kérdőjelezi meg a tény, hogy elmulasztotta észrevenni Soros múlt heti brüsszeli útját.

Tóth Richárd Itthon

Szájer a Holtak seregéhez hasonlította a menekülteket

A Trónok harcából vett példát a fideszes politikus. Navracsicsnak pedig igaza van szerinte, vagyis tényleg nincs olyan pont az Európai Bizottság napirendjén, hogy Soros-terv. De azért a végrehajtásán dolgoznak, mondta a Fidesz EP-képviselője és alkotmányozója a párt egri lakossági fórumán.

MTI Itthon

Semjén: "Malmőtől Marseille-ig égni fognak a külvárosok"

"Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is" - így vágott vissza Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Navracsicsnak, aki szerint "a Soros-terv nem szerepel a bizottság munkatervében".

MTI Élet+Stílus

Navracsics: mindenki beszéljen még két nyelvet

Kívánatos lenne, hogy az Európai Unió minden polgára az anyanyelve mellett beszéljen még két európai nyelvet - közölte Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kultúráért, oktatásért, ifjúságért és sportért felelős biztosa.

hvg.hu Itthon

Navracsics: nem tervez eljárást ellenünk az EU

Navracsics Tibor magyar oktatásügyi biztos szerint az EU nem tervez eljárást Magyarország ellen. Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke ma másképp fogalmazott erről.

hvg.hu Itthon

Navracsics is azt üzeni: el a kezekkel a CEU-tól

"A Közép-európai Egyetem egyike a legfontosabb felsőoktatási intézményeknek nemcsak Magyarországon, de az egész európai felsőoktatási térségben. Ezért tartom fontosnak, hogy az esetleges szabálytalanságok korrekciója után zavartalanul folytathassa működését Budapesten" - tette hozzá ma délelőtt az oktatással és kultúrával foglalkozó uniós biztos az Indexnek adott interjújához.

1 2 3 4 5 6 7
40

A címlapról ajánljuk