MTI Élet+Stílus

Navracsics: mindenki beszéljen még két nyelvet

Kívánatos lenne, hogy az Európai Unió minden polgára az anyanyelve mellett beszéljen még két európai nyelvet - közölte Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kultúráért, oktatásért, ifjúságért és sportért felelős biztosa.

hvg.hu Itthon

Navracsics: nem tervez eljárást ellenünk az EU

Navracsics Tibor magyar oktatásügyi biztos szerint az EU nem tervez eljárást Magyarország ellen. Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke ma másképp fogalmazott erről.

hvg.hu Itthon

Navracsics is azt üzeni: el a kezekkel a CEU-tól

"A Közép-európai Egyetem egyike a legfontosabb felsőoktatási intézményeknek nemcsak Magyarországon, de az egész európai felsőoktatási térségben. Ezért tartom fontosnak, hogy az esetleges szabálytalanságok korrekciója után zavartalanul folytathassa működését Budapesten" - tette hozzá ma délelőtt az oktatással és kultúrával foglalkozó uniós biztos az Indexnek adott interjújához.

MTI Itthon

Navracsics: távol tartottam magam a népszavazási kampánytól

A kvótareferendum kampányában nem vett részt, és nem is azonosítja magát vele - jelentette ki Navracsics Tibor, az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságpolitikáért és sportügyért felelős tagja újságírói kérdésre válaszolva hétfőn Brüsszelben.

MTI / hvg.hu Gazdaság

Navracsics kicsit helyretette a dolgokat kvótaügyben

Navracsics Tibor azt mondta, Brüsszel eddig sem üzent vissza, és nem is fog bosszút állni a kvótanépszavazásért, aminek ráadásul hatása sem lesz az uniós jogra. Kényszerbetelepítés meg eddig sem volt.

MTI Világ

Navracsics az EU-ban bolyongó menekült gyerekekre is gondol

Az európai oktatási rendszert a munkaerőpiaci kihívások miatt életkor, intézmény és tananyag szempontjából is rugalmasabbá kell tenni – mondta az EU kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa a parlament kulturális bizottságának hétfői ülésén.

MTI Gazdaság

Navracsics elárulta a magyarok hazacsábításának receptjét

Nem a munkaerő szabad áramlásának megnehezítésével, hanem regionális fejlesztések megvalósításával lehetne elősegíteni a fiatalok szülőföldjükre való visszatérését - közölte Navracsics Tibor, az Európai Unió kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa.

hvg.hu Itthon

Lemondta nyilvános szereplését Farkas Flórián

Egy konferencián szólalt volna fel, valószínűleg az utolsó pillanatban mondta le szereplését, mert a helyszínen kiosztott nyomtatott papíron még szerepelt a neve. A politikus régóta pánikszerűen menekül a sajtó elől. Az Emmi márciusban szabálytalanságok miatt bontott föl egy 1,5 milliárdos szerződést, amit még a Farkas Flórián vezette Országos Roma Önkormányzattal kötött.

hvg.hu Itthon

Navracsics: "Hiányoltam egy józan itthoni hangot"

2015 vége volt Navracsics Tibor EU-biztos szerint a mélypont, akkor okolta a kormány mindenért az EU-t, azóta viszont javult a helyzet. Politikai jövőjéről a Fidesz mérsékelt politikusa csak homályosan beszélt.

MTI Itthon

Kövér: Magyarország érdekeinek jobban megfelelt volna a britek maradása

Az Országgyűlés elnöke szerint a britek kilépésével csökken az unió ereje és súlya, de szó sincs arról, hogy felvetődne hazánk távozása is. De azt is hozzátette: ha az unió nem változtat a politikai irányon, "akkor lehet olyan szituáció, amelyben Magyarországnak több kára származik a bennmaradásból, mint a kilépésből".

hvg.hu Itthon

A nap, amikor Orbán úgy döntött, rendet tesz a takarékszövetkezeteknél

Egy nap, pár hír, amiről mindenki beszél: totálisan átszabja a kormány az általa gründolt takarékszövetkezeti rendszert; egymásnak ellentmondva ítéli meg a foci-Eb biztonsági kockázatait Lázár János, illetve a TEK; Navracsics Tibor EU-biztos határozottan szembement a kormánnyal menekültügyben; kiderült, hogy nagy szívás lesz most nyáron a Balaton-felvidékre vonatozni; meghalt Aigner Szilárd; indul a hvg.hu Eb-tippjátéka és újabb szuperkiállítás lesz Budapesten.

Lévai Júlia Míra Itthon

Navracsics bombája

Navracsicsnál jobban senki sem blamálta az ellenzéket, hiszen helyettük mondta ki a valódi, ellenzéki érveket. Vélemény.

hvg.hu Itthon

"Magyar vagy, gonosz vagy" – páriasorban a brüsszeli magyarok

Nem könnyű Brüsszelben dolgozó magyarnak lenni, Orbán politikája kivetül az középiskoláktól a politikai kinevezésekig mindenhova, és nem könnyíti meg a magyarok életét, írja riportjában az egyik legbefolyásosabb európai politikai sajtótermék, a Politico.

1 2 3 4 5 6 7
40

A címlapról ajánljuk