hvg.hu Nagyítás

Nők az élet állomásain

Csecsemőtől a nagymamáig – nők az élet különböző állomásain. A sorozat szereplőit egy, bevallásuk szerint számukra kedves és életkorukra jellemző tárggyal, állattal örökítettük meg teljesen lecsupaszított környezetben.

hvg.hu/MTI Nagyítás

Nők, akik vannak annyira tökösek, mint bárki más

Karrier, otthonteremtés és gyereknevelés: a 21. századi nő igyekszik megfelelni a társadalmi elvárásoknak és kihívásoknak. Az a minimum, hogy az év egyik napján annál is jobban odafigyelünk rá, mint amennyire egyébként mindennap meg kellene tenni: március 8. a nők napja.

MTI Itthon

Sajnálja a magyar nőket a nőnapozó MSZP

Napról napra éri hátrányos megkülönböztetés a nőket Magyarországon, kevesebbet keresnek ugyanazzal a munkával, és még a családon belüli erőszaknak is ki vannak téve – minderről az MSZP-elnök beszélt a párt nőnapi rendezvényén. Gurmai Zita nőtagozati elnök szerint a Fidesz miatt magyar nőknek egyre nehezebb.

MTI Itthon

Minden párt szép szavakkal ígért a nőknek

Leánykérés a Jobbiknál, „Kormányváltás a nőkért című program” az MSZP-nél, aláírásgyűjtés az LMP-nél és akciótervek a Fidesznél. Így ünnepelték a nőket a parlamenti pártok.

hvg.hu Tech

Nézze meg, milyen videóval készült a nőknek a Google

Bár csak március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot, a Google köszöntő videóját már ma közzétette. A rövid filmben számtalan nemzetiségű nő mondja el rövid üzenetét: "Boldog nemzetközi nőnapot!". A másfél perces videó segítségével körbejárhatjuk az egész világot.

1 2

A címlapról ajánljuk