hvg.hu Itthon

New York Times: Orbán újmódi diktátor

A New York Times újfajta, kifinomult diktatúrákról szóló cikke a török, venezuelai, perui, maláj, kazah elnökkel veszi egy kalap alá Orbán Viktort.

hvg.hu Tech

Így olvashat el ingyen 100 New York Times-cikket egy hónapban

A New York Times cikkeinek online olvasásáért fizetni kell, de most egy alkalmazás révén ingyen hozzájuthatunk a világhírű újság legérdekesebb híreihez, ráadásul még néhány népszerű amerikai hírszájt anyagaiból is kapunk válogatást.

MTI Világ

Orbán amerikai kritikusa titkos koalícióról ír a New York Timesban

"Az elmúlt öt évben a Fidesz annyi törvénybe építette bele a kétharmados szupertöbbség követelményét, hogy Magyarország mindennapi kormányzása csaknem lehetetlen kétharmad nélkül" – írja vendégpublikációjában Kim Lane Scheppele, a Princetoni Egyetem jogászprofesszora a New York Times Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász által vezetett véleményblogjában.

hvg.hu Itthon

NYT: Megroggyant Putyint mutatott a budapesti találkozó

A New York Times azt írta, "visszafogott villámlátogatássá" silányodott az orosz elnök nagy budapesti útja. A lapnak nyilatkozó szakértő szerint nem véletlen, hogy az Orbán-kormány sem kerített akkora feneket a Putyin-vizitnek. Míg Szerbiában tavaly ősszel nagy katonai parádéval fogadták és kitüntették az orosz elnököt, Budapesten szinte dugdosták a nép elől.

hvg.hu Itthon

Keményen nekiment az Orbán-kormánynak a New York Times

Ismét szerkesztőségi vezércikkben bírálta az Orbán-kormányt a New York Times, amely most a Magyarország elleni EU-szankciókon kívül azt is sürgeti, hogy az Európai Bizottság új elnöke, Jean-Claude Juncker kényszerítse ki Navracsics Tibor biztos távozását.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk