MTI Gasztro

A tokaji borvidékről ír a New York Times

Európa legérdekesebb borvidékei közé tartozik a tokaji régió, nemcsak az édes aszú és az egyedi száraz fehérborok, hanem különleges, zsidó, orosz, magyar és görög elemeket ötvöző történelme és kultúrája miatt is - olvasható a The New York Times hétvégi utazási mellékletében.

MTI Gazdaság

NYTimes: Magyarország nem Görögország

Orbán Viktor számára szinte lehetetlennek bizonyul egyszerre két nagyon eltérő érdeknek megfelelni - írja a magyar gazdaság állapotáról és az elmúlt hét nagy figyelmet kapott kormánypárti nyilatkoztairól a New York Times.

MTI Gazdaság

New York Times: ügyetlenül trükköznek Orbánék

Miután egy magas rangú magyar kormányzati tisztségviselő azt állította, hogy az előző kormány manipulálta a költségvetési adatokat és hazudott a gazdaság állapotáról, élénkebbé váltak pénteken azok a félelmek, hogy az adósságválság átterjedhet Közép-Európába. Ám a legtöbb pénzügyi szakértő ügyetlen tárgyalási trükknek tartva elvetette ezeket a megjegyzéseket - állítja pénteki keltezésű cikkében az egyik legtekintélyesebb amerikai napilap, a The New York Times.

MTI Világ

New York Times: a Jobbik nemzetközi megvetés tárgya lett

Az új magyar kormány számára a szilárd többség azt jelenti, hogy nem kell majd tárgyalnia a Jobbikkal és megkísérelheti csökkenteni annak befolyását - írta egy elemzőt idézve a hétfői New York Times azzal kapcsolatban, hogy a jobbközép párt kétharmados többséget szerzett a parlamentben.

hvg.hu Napi merítés

A nyolcadik kerületről cikkezik a New York Times

Domján Manó és Baglyas György ötlete - hogy a Józsefvárosban vezessenek városnéző túrákat - 2008-ban elnyerte az Év legígéretesebb fiatal vállalkozása címet, 2009-ben pedig az Európai Bizottság „Jó Gyakorlatként” azonosította tevékenységüket. Tegnap a New York Times írt róluk és persze a nyolcadik kerületről - olvasható az Urbanista blogon.

MTI Tech

A NYT vezeti a "netes Oscar"-jelöléseket

A New York Times vezeti idén a "netes Oscarként" emlegetett Webby Awards-jelöléseket. A Nemzetközi Digitális Művészeti és Tudományos Akadémia évente díjazza az internet legjobbjait.

MTI Világ

NYT: a nyers erő nem használ a Kaukázusban

Csupán a nyers erő ezúttal sem fog használni a Kaukázusban: ha Oroszország vissza akarja szorítani a szélsőséges erőket, nem erőfitogtatásra, hanem a kaukázusi viszályok gyökereinek kezelésére van szüksége - írta a szerdai The New York Times a moszkvai metrórobbantásokkal kapcsolatban.

MTI Világ

NYT: Irán két új atomlétesítmény épít

ENSZ-megfigyelők és nyugati titkosszolgálatok feltételezik, hogy Irán két új titkos atomlétesítményt épít a kilátásba helyezett újabb nemzetközi szankciók dacára - írta vasárnap a The New York Times című napilap.

MTI Kult

Mundruczó Deltáját dicsérte a New York Times kritikusa

Ha az ember olyan mozira ül be, ahol a legélénkebb szereplő a főhős házi teknőce, tudni lehet, hogy különleges filmről van szó, és a Delta nem okoz csalódást - írta a The New York Times kritikusa annak kapcsán, hogy Mundruczó Kornél díjnyertes filmjét péntektől vetítik Manhattanben, a Cinema Village filmszínházban.

hvg.hu Világ

Obama újraszervezi választási csapatát

Barack Obama amerikai elnök a massachusettsi időközi szenátorválasztáson aratott republikánus győzelem után újraéleszti választási csapatát, hogy a Demokrata Párt minél kisebb veszteséget szenvedjen a novemberi kongresszusi választásokon - írta a vasárnapi The New York Times.

hvg.hu Világ

Amerika titokban újabb frontot nyitott az al-Kaida ellen

Az Egyesült Államok titokban harmadik frontot nyitott egy éve Jemenben az al-Kaida terrorhálózat ellen, különleges erőket küldve az arab országba a jemeni katonák kiképzésére - jelentette helyi idő szerint vasárnap este a The New York Times.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk