HVG Extra Business Business magazin

Hét emlékezetes film a kreativitási krízisről

Egy bértollnok szürreális kálváriája, két testvér ambivalens viszonya, az alkotó ember kudarctól rettegésének mozgóképes allegóriája, egy kétezerötszáz oldalas könyv története - többek között e történeteket eleveníti meg a HVG Extra Business filmajánlója.

hvg.hu Kult

Csempészett dinoszaurusz-csontvázat vásárolt Nicolas Cage

Mit érdemes Mongóliából importálni? Dinoszaurusz-csontvázakat, amelyekért dollár százezreket fizetnek az amerikai múzeumok vagy a dúsgazdag magángyűjtők. Mint a híres filmsztár, Nicolas Cage is, aki 300 ezer dollárért vett magának egy Tarbosaurus-csontvázat.

hvg.hu Kult

Oscar-díjra gyúrták a Snowden-filmet – előzetes

Edward Snowden nagy díjmágnes, a róla szóló dokumentumfilm már nyert egy Oscart – most Oliver Stone és Joseph Gordon-Levitt tolmácsolásában ismerhetjük meg az NSA és CIA volt alkalmazottjának történetét.

ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Tízmilliót bukott a megasztár

A Hollywood Reporter című lap információi szerint az amerikai színész mindössze 6,5 millió dollárért (1,1 milliárd...

MTI Shake

Roma gyerekeket támogat Nicolas Cage

Nicolas Cage amerikai filmsztár lesz a díszvendége Romániában annak a jótékonysági bálnak, amelyet a hátrányos helyzetű roma gyerekek oktatásának támogatására rendeznek.

MTI Kult

Először együtt Nicole Kidman és Nicolas Cage

Először játszik együtt főszerepet a filmvásznon Nicole Kidman és Nicolas Cage; a két Oscar-díjas színészt Joel Schumacher rendező nyerte meg készülő Trespass című akciófilmjéhez - jelentette egy amerikai filmes szaklap.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával