hvg.hu Itthon

Kizárása után beállt szórólapozni Novák Előd

"Jóval többet szórólapoztam életemben, mint amennyit képviselő voltam, így nem idegen tőlem a régi-új feladatom, melyet 19 éve (17 esztendős korom óta) tartó közéleti tevékenységem során amúgy is folyamatosan végzek" - utcai szórólapozással vigasztalódott Novák Előd, akit Vona Gábor pártelnök előbb a Jobbik elnökségéből, majd a párt frakciójából is eltávolított.

hvg.hu Itthon

Vona Gábor lemond, ha 2018-ban nem nyer a Jobbik

"Orbán Viktor népszerűsége lényegében ezen az egy szálon függ. Ha van migráns, van Fidesz-kormány, ha nincs migráns, nincs Fidesz-kormány" - mondta egy interjúban Vona Gábor. A Jobbik elnöke arról is beszélt, hogy Novák Elődnek fegyelmezetlensége miatt kellett menni a párt elnökségéből. Vona szerint a Fidesz rászállt pártjára, mert kellemetlen kérdéseket tesznek fel Orbánnak.

Mizsur András Itthon

Vona: Nem én tettem ki Novákot a parlamentből

Egy helyenként szürreális tévéinterjúban Vona Gábor, a Jobbik elnöke azt mondta, el tudja képzelni a párt frakciójából nemrég kizárt Novák Elődről, hogy babatévében műsort vezessen. A kizárás okairól azt állította, nem neki, hanem a frakciónak volt konfliktusa Novákkal, de tiszteli a kizárt jobbikost, amiért önként lemondott a képviselői mandátumáról.

MTI Itthon

Novák Előd elbúcsúzott és háttérbe vonul

Átadta a Jobbik elnökségének a képviselői mandátumáról szóló lemondó nyilatkozatot Novák Előd. A politikus azt mondta újságíróknak, hogy augusztus 31-ig nincs lehetőség mandátuma jogerős leadására az Országgyűlésnek, de önkéntes tartalékos kiképzése miatt addig is szünetelteti megbízatását, és javadalmazást sem vesz fel.

hvg.hu Itthon

Lelép a parlamentből Novák Előd

Visszaadja országgyűlési képviselői mandátumát a jobbikos Novák Előd. Ezt a politikus nyilatkozta hétfőn, miután a párt képviselőcsoportja bizalmi szavazást tartott személyéről. Novák a Jobbikot ezután is "saját gyermekének tartja."

Windisch Judit Itthon

Jobbik: az elnöknél van népszerűbb alelnök

A párt most újraválasztott elnökét nem zavarja, hanem motiválja, hogy most választották meg a legalacsonyabb szavazati aránnyal. Vona szerint korszakhatárhoz érkezett a Jobbik, az elnökségbe azok kerültek, akiket akart.

MTI / hvg.hu Itthon

Vona jelöltjei Novákék mögött végeztek

A Vona Gábor által a Jobbik alelnöki posztjaira javasolt jelöltek kisebb támogatást kaptak a tagszervezetektől, mint azok, akiket Vona megkísérel kitenni az elnökségből. A tisztújításra tizenkét alelnökjelölt készül.

hvg.hu Itthon

Ledobta a szerelembombát vasárnap éjjel Novák Előd – fotó

Egy Jobbik-majálisról a Duna-partra csalta barátnőjét, ott kérte meg a kezét. És ennek már nyolc éve – írta a Facebookon a jobbikos Novák Előd. A leánykérésről szóló megemlékezéséhez romantikus-ölelkezős fotót is csatolt. Az évfordulón a politikuspár szerepjátékkal nosztalgiázott.

Windisch Judit Itthon

Novák Előd még kitart

A három nemkívánatos Jobbik-alelnök közül kettő úgy döntött, nem indul a pártelnök kérésének engedelmeskedve nem indul újra a posztért, de Novák Előd még mindig indulna az alelnökségért.

hvg.hu Itthon

Toroczkai nemet mondott Vonának, és alázatra szólítja a Jobbik alelnökeit

Ásotthalom határvédő polgármestere többször is nemet mondott Vona Gábornak, aki arra kérte, induljon az alelnökségért a Jobbikban. Hétfőn ugyanakkor arra utalt a Facebookon, "még őrlődik". Toroczkai megfeddte a Jobbik elnökségéből kiszorulni látszó politikustársait, amiért "az ellenséges médiánál" szellőztették meg a párt belviszályát, és arra biztatta őket, "a nemzet ügye iránti alázattól" hajtva álljanak ők is egy sorral hátrébb.

Windisch Judit Itthon

Toroczkaival is tárgyal Vona az alelnökségről

Toroczkai Lászlóval is tárgyalásban áll Vona Gábor Jobbik-elnök, aki polgármesterekkel töltené fel pártja elnökségét az onnan eltávolított Novák Előd, Apáti István és Szávay István helyett.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A címlapról ajánljuk