Itthon

Novák Előd a fegyveréhez nyúlt

Úton a határra - írja Facebook-bejegyzésében Novák Előd, a Jobbik parlamenti képviselője. A bejegyzés mellett a politikus egy buszban ül egy géppisztoly társaságában.

hvg.hu Itthon

Kizárása után beállt szórólapozni Novák Előd

"Jóval többet szórólapoztam életemben, mint amennyit képviselő voltam, így nem idegen tőlem a régi-új feladatom, melyet 19 éve (17 esztendős korom óta) tartó közéleti tevékenységem során amúgy is folyamatosan végzek" - utcai szórólapozással vigasztalódott Novák Előd, akit Vona Gábor pártelnök előbb a Jobbik elnökségéből, majd a párt frakciójából is eltávolított.

hvg.hu Itthon

Vona Gábor lemond, ha 2018-ban nem nyer a Jobbik

"Orbán Viktor népszerűsége lényegében ezen az egy szálon függ. Ha van migráns, van Fidesz-kormány, ha nincs migráns, nincs Fidesz-kormány" - mondta egy interjúban Vona Gábor. A Jobbik elnöke arról is beszélt, hogy Novák Elődnek fegyelmezetlensége miatt kellett menni a párt elnökségéből. Vona szerint a Fidesz rászállt pártjára, mert kellemetlen kérdéseket tesznek fel Orbánnak.

Mizsur András Itthon

Vona: Nem én tettem ki Novákot a parlamentből

Egy helyenként szürreális tévéinterjúban Vona Gábor, a Jobbik elnöke azt mondta, el tudja képzelni a párt frakciójából nemrég kizárt Novák Elődről, hogy babatévében műsort vezessen. A kizárás okairól azt állította, nem neki, hanem a frakciónak volt konfliktusa Novákkal, de tiszteli a kizárt jobbikost, amiért önként lemondott a képviselői mandátumáról.

MTI Itthon

Novák Előd elbúcsúzott és háttérbe vonul

Átadta a Jobbik elnökségének a képviselői mandátumáról szóló lemondó nyilatkozatot Novák Előd. A politikus azt mondta újságíróknak, hogy augusztus 31-ig nincs lehetőség mandátuma jogerős leadására az Országgyűlésnek, de önkéntes tartalékos kiképzése miatt addig is szünetelteti megbízatását, és javadalmazást sem vesz fel.

hvg.hu Itthon

Lelép a parlamentből Novák Előd

Visszaadja országgyűlési képviselői mandátumát a jobbikos Novák Előd. Ezt a politikus nyilatkozta hétfőn, miután a párt képviselőcsoportja bizalmi szavazást tartott személyéről. Novák a Jobbikot ezután is "saját gyermekének tartja."

Windisch Judit Itthon

Jobbik: az elnöknél van népszerűbb alelnök

A párt most újraválasztott elnökét nem zavarja, hanem motiválja, hogy most választották meg a legalacsonyabb szavazati aránnyal. Vona szerint korszakhatárhoz érkezett a Jobbik, az elnökségbe azok kerültek, akiket akart.

MTI / hvg.hu Itthon

Vona jelöltjei Novákék mögött végeztek

A Vona Gábor által a Jobbik alelnöki posztjaira javasolt jelöltek kisebb támogatást kaptak a tagszervezetektől, mint azok, akiket Vona megkísérel kitenni az elnökségből. A tisztújításra tizenkét alelnökjelölt készül.

hvg.hu Itthon

Ledobta a szerelembombát vasárnap éjjel Novák Előd – fotó

Egy Jobbik-majálisról a Duna-partra csalta barátnőjét, ott kérte meg a kezét. És ennek már nyolc éve – írta a Facebookon a jobbikos Novák Előd. A leánykérésről szóló megemlékezéséhez romantikus-ölelkezős fotót is csatolt. Az évfordulón a politikuspár szerepjátékkal nosztalgiázott.

Windisch Judit Itthon

Novák Előd még kitart

A három nemkívánatos Jobbik-alelnök közül kettő úgy döntött, nem indul a pártelnök kérésének engedelmeskedve nem indul újra a posztért, de Novák Előd még mindig indulna az alelnökségért.

1 2 3 4 5 6 7
10
A címlapról ajánljuk