Gergely Márton Itthon

Novák Előd fegyvere, a minisztérium aggodalma és a péniszpótlék

A Honvédelmi Minisztérium eljárást indított Novák Előd ellen, aki egy őt fegyverrel a kezében ábrázoló fotó mellett értekezett a határ civilekkel szembeni megvédéséről. A tárcától hosszas várakozás után azt is megtudtuk, milyen szolgálatot teljesít az egykori parlamenti képviselő. Novák szerint illegális határátlépőkkel szemben a fegyver használata nem elfogadható, ugyanakkor utal arra, hogy a fotója alatt gratuláló emberek épp az ellenkezőjét vallják.

Itthon

Novák Előd a fegyveréhez nyúlt

Úton a határra - írja Facebook-bejegyzésében Novák Előd, a Jobbik parlamenti képviselője. A bejegyzés mellett a politikus egy buszban ül egy géppisztoly társaságában.

hvg.hu Itthon

Kizárása után beállt szórólapozni Novák Előd

"Jóval többet szórólapoztam életemben, mint amennyit képviselő voltam, így nem idegen tőlem a régi-új feladatom, melyet 19 éve (17 esztendős korom óta) tartó közéleti tevékenységem során amúgy is folyamatosan végzek" - utcai szórólapozással vigasztalódott Novák Előd, akit Vona Gábor pártelnök előbb a Jobbik elnökségéből, majd a párt frakciójából is eltávolított.

hvg.hu Itthon

Vona Gábor lemond, ha 2018-ban nem nyer a Jobbik

"Orbán Viktor népszerűsége lényegében ezen az egy szálon függ. Ha van migráns, van Fidesz-kormány, ha nincs migráns, nincs Fidesz-kormány" - mondta egy interjúban Vona Gábor. A Jobbik elnöke arról is beszélt, hogy Novák Elődnek fegyelmezetlensége miatt kellett menni a párt elnökségéből. Vona szerint a Fidesz rászállt pártjára, mert kellemetlen kérdéseket tesznek fel Orbánnak.

Mizsur András Itthon

Vona: Nem én tettem ki Novákot a parlamentből

Egy helyenként szürreális tévéinterjúban Vona Gábor, a Jobbik elnöke azt mondta, el tudja képzelni a párt frakciójából nemrég kizárt Novák Elődről, hogy babatévében műsort vezessen. A kizárás okairól azt állította, nem neki, hanem a frakciónak volt konfliktusa Novákkal, de tiszteli a kizárt jobbikost, amiért önként lemondott a képviselői mandátumáról.

MTI Itthon

Novák Előd elbúcsúzott és háttérbe vonul

Átadta a Jobbik elnökségének a képviselői mandátumáról szóló lemondó nyilatkozatot Novák Előd. A politikus azt mondta újságíróknak, hogy augusztus 31-ig nincs lehetőség mandátuma jogerős leadására az Országgyűlésnek, de önkéntes tartalékos kiképzése miatt addig is szünetelteti megbízatását, és javadalmazást sem vesz fel.

hvg.hu Itthon

Lelép a parlamentből Novák Előd

Visszaadja országgyűlési képviselői mandátumát a jobbikos Novák Előd. Ezt a politikus nyilatkozta hétfőn, miután a párt képviselőcsoportja bizalmi szavazást tartott személyéről. Novák a Jobbikot ezután is "saját gyermekének tartja."

Windisch Judit Itthon

Jobbik: az elnöknél van népszerűbb alelnök

A párt most újraválasztott elnökét nem zavarja, hanem motiválja, hogy most választották meg a legalacsonyabb szavazati aránnyal. Vona szerint korszakhatárhoz érkezett a Jobbik, az elnökségbe azok kerültek, akiket akart.

1 2 3 4 5 6 7
10

A címlapról ajánljuk