hvg.hu Itthon

Soros György: Orbán "ki akar minket irtani"

Orbán maffiaállamot épít, az emberek jobban el vannak nyomva most, mint az orosz megszállás alatt – kemény üzenetet küldött Magyarországra Soros György. A felvételek Amerikában készültek, a milliárdos magyarul nyilatkozott.

hvg.hu Itthon

Sorosék vidéki civilekkel szállnak szembe a kormánnyal

Vidéki terjeszkedésbe kezd a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány, rövidesen több százezer dollárt osztanak szét dél-dunántúli és észak-alföldi civil kezdeményezések között. Ez is az új stratégia része, amivel aktívabban kíván fellépni a kormányzati támadások ellen. Sorost közelebb vinnék az emberekhez, népszerűségre hajtanak.

HVG Világ

Soros volt emberét Magyarország a Milosevic-rendszerre emlékezteti

Sonja Licht, aki 1991 és 2003 között állt a szerbiai Soros, majd az ottani Nyílt Társadalom Alapítvány élén, a HVG-nek azt mondta, náluk is vannak durva sajtótámadások, de a kormány mostanában nem zaklatja a Soros György alapította szervezetet. Interjú.

hvg.hu Itthon

Soros alapítványa tagadja a menekült-útikalauz támogatását

Hamisak és minden alapot nélkülöznek azok az állítások, amelyek szerint Soros György vagy a Nyílt Társadalom Alapítvány támogatta volna olyan kiadványok előállítását vagy terjesztését, amelyek segítik az embercsempészetet, ahogyan valótlan állítás az is, hogy bárkit hazája elhagyására biztatnának – közölte az alapítvány.

MTI Világ

Kelet-európai országokban is működtek a CIA hírhedt kínzóbörtönei

Egy kedden nyilvánosságra hozott jelentés 25 európai országot, köztük Németországot, Ausztriát, Olaszországot, Nagy-Britanniát és Csehországot nevezi meg, amelyek vagy megtűrték területükön a titkos börtönöket vagy lehetővé tették a foglyok elszállítását ilyen börtönökbe.


A címlapról ajánljuk