MTI Itthon

"Ez nem más, mint a lex Békemenet"

Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség szerint a jövő évi parlamenti képviselő-választásokon visszaélésekre adhatnak lehetőséget a választójogi törvényjavaslathoz benyújtott kormánypárti módosítások.

HVG Gazdaság

Nyerges és Simicska kivonulása az adóparadicsomból

Végelszámolás alatt áll Simicska Lajos és Nyerges Zsolt Fidesz-közeli svájci cége, de rejtély, hogy az oligarchák milyen szerepet szántak svájci befektetésüknek. A svájci-magyar kapcsolat még 1985-re nyúlik vissza.

Stemler Miklós Itthon

Fideszes segítséggel megy neki Ángyán a földtörvénynek

Parázs hangulatú fórumot tartott Pécsett Ángyán József volt földművelésügyi államtitkár, fideszes képviselő, akit többen is arra kértek, hogy álljon egy új, a vidék érdekét egyesítő mozgalom, egy „Parasztpárt” élére. Ángyán egyelőre a Fidesz szekerét próbálja megfordítani, de a földtörvény közelgő elfogadása töréspont lehet.

hvg.hu Itthon

Atlatszo.hu: négy Fidesz-közeli érdekcsoport foglalta el a magyar államot

Négy Fidesz-közeli érdekcsoportot azonosított az atlatszo.hu a magyar állam 2010 óta végbement „foglyul ejtését” vizsgálva. Az oknyomozó portál által azonosított csoportok közül egy kötődik Simicska Lajoshoz és egy a szolnoki Nyerges Zsolthoz – további egy a Betonút-csoportként leírt céghálóhoz, egy pedig a Magyar Fejlesztési Bank és a BÁV Zrt. vezetőinek köréhez köthető.

-W- Nyüzsi

Kurucok és stricik

Ritkán pillanthatunk be a pártsajtó színfalai mögé, a nagyközönség általában csak a késztermékkel szembesül, aztán ízlésétől függően hány tőle, vagy jóízűen bekanalazza. Ma a Magyar Nemzet nyitva felejtette a műhelyablakot. Hogyan egyengetik a pártvonalat az agyhengerműben?

hvg.hu Gazdaság

Nyerges után Simicska is az atlatszo.hu célkeresztjében

Szerdán cikksorozat közlésébe kezdett az atlatszo.hu; tegnap a Nyerges-birodalom első milliárdjának történetéhez adott kapaszkodót, a mai részben pedig a Budai Hengermalom és a Közgép történetének furcsaságai is képbe kerültek.

hvg.hu Gazdaság

Az atlatszo.hu nekiugrott a Nyerges-birodalomnak

Cikksorozat közlésébe kezdett az atlatszo.hu a Nyerges-birodalom történetéről, illetve arról, hogyan lett egyetlen forint befektetés nélkül hónapok alatt milliárdos értékű egy titokzatos szolnoki cég .

hvg.hu Vállalkozás

Nagyon jól teljesítettek Simicska és Nyerges médiacégei

A jó ideje már csak küszködő magyar médiaipar bajai úgy fest, messze elkerülik a Fideszhez köthető médiavállalkozásokat, ezek a cégek ugyanis 2011-ben összesített árbevételüket 21 százalékkal, nyereségüket pedig 108 százalékkal tudták növelni a megelőző évhez képest.

HVG Itthon

HVG-címlapsztori: a Simicska–Nyerges-klán milliárdjai

300 milliárd forintnyi közmegrendelés a kormányváltás óta, 14 milliárd forint osztalék 2011-re – ez a Simicska–Nyerges-cégcsoport gyorsmérlege, amit címlapsztoriban vázolt fel a HVG csütörtökön utcára kerülő száma.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk