MTI Itthon

Áradnak a folyók Vas megyében is

Áradnak a folyók és patakok Vas megyében, több alsórendű utat teljesen le kellett zárni - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség vasárnap az MTI-vel.

hvg.hu Autó

Azt kérik, senki ne induljon útnak a Nyugat-Dunántúlon

A rendkívüli időjárási helyzetre való tekintettel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal közösen arra kéri a közlekedőket, hogy a nyugat-dunántúli területeken (Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém, Zala és Somogy megye) semmiképpen ne induljanak útnak.

MTI Vállalkozás

Az Audi uralkodik Nyugat-Dunántúlon

Tavaly is az Audi Hungaria Motor Kft. volt a Nyugat-Dunántúl legnagyobb nettó árbevételt produkáló cége: a száz legnagyobb vállalkozás adatait összesítő kiadvány szerint - amelyet csütörtökön mutattak be Győrben - a listát évek óta vezető győri járműgyár 1736,8 milliárd forintos árbevétele 31 százalékkal haladja meg a 2010-est.

MTI Plázs

Budapest, Balaton, Nyugat-Dunántúl: ez vonzza a turistákat

A főváros és a Balaton után a Nyugat-Dunántúl, 13 százalékos részesedéssel Magyarország harmadik legerősebb idegenforgalmi régiója - mondta el egy szerdai soproni szakmai rendezvényen a Magyar Turizmus Zrt. térségi marketingigazgatója.

hvg.hu Helyi érték

Kombájn alá szorult egy férfi

Kerékcsere közben a kombájn alá szorult és súlyos sérüléseket szenvedett egy férfi a Zala megyei Sümegcsehiben - tájékoztatta hétfőn az MTI-t a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

MTI Karrier

2500 munkanélkülit képeznek át

Kétezerötszáz munkanélküli átképzését kezdik meg a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretében a Nyugat-dunántúli régióban.


A címlapról ajánljuk