MTI Vállalkozás

Tankoljon az Aldiban: diszkont benzinkutakat nyit az áruházlánc

Diszkont automata üzemanyagtöltő állomásokat nyit több magyarországi áruházának parkolójában az Aldi Magyarország az OMV Hungáriával partnerségben, az első három benzinkút Sopronban, Budaörsön és Szigetszentmiklóson nyílik az év utolsó negyedévében – közölte az áruházlánc a honlapján pénteken.

Földvári Zsuzsa Vállalkozás

Elad az OMV: irány Szibéria!

Csökkentené részesedését az Északi-tengeren lévő olajmezőkön az OMV, és inkább Szibériára koncentrál. Más eszközeit is áruba bocsátaná, köztük törökországi benzinkúthálózatát.

hvg.hu Vállalkozás

Erős Jánosé a Panama Papírok következő skalpja

A Magyar Fejlesztési Bankot 8 évig vezető Erős János neve is felbukkant a világ legnagyobb offshore-kiszivárgását jelentő Panama Papírokban. Egy eddig rejtve maradt üzletről hullot le a lepel: a magas rangú állami cégvezető egy nálunk is befolyásos osztrák befektető cégei között zajlott – pont akkor, amikor az OMV nagyon meg akarta szerezni a Molt.

hvg.hu Vállalkozás

Vásárolni szeretne vasárnap? Mutatjuk, hová menjen

Megint egy sor üzletben lehet majd vásárolni most vasárnap. Benzinkutas üzletek, kisebb egységek és piacos boltok a Mindenár.hu friss listáján és térképén. A Spar megint nyitott egy boltot, ami minden vasárnap nyitva tud lenni.

hvg.hu Vállalkozás

Nagy erőkkel támadja le az Aldi a vásárlókat vasárnap

Begyújtották a rakétákat az üzletláncok, a karácsony közeledtével egyre bővül a vasárnapi boltlista. Most vasárnap, november 22-én rengeteg bolt lesz nyitva, az Aldi közel száz üzletét nyitja ki, az Auchan három egységgel indul, a Müller drogérialánc is több üzletével kivételezik, emellett a két Ikea-egységben és két Media Marktban is lehet vásárolni.

hvg.hu Gazdaság

Nagyot gurít vasárnap a Lidl

A budapesti Lidl-vásárlók örülhetnek: a diszkontlánc eddig a fővárosban nem nagyon nyitott ki boltot vasárnap, ám ezen a hétvégén öt fővárosi egység is nyitva lesz, köztük például a Corvin Negyednél és a Móricz Zsigmond körtéren (Bartók Béla út) lévő egység. Országosan összesen 9 egysége nyit ki. A Spar az állandóan nyitva tartó üzletei mellett további tíz egységgel kivételezik. Mutatjuk, melyik üzletekben vásárolhat most vasárnap!

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk