Joó Hajnalka Itthon

Orbán az életükért küzdők harcára készítette fel embereit Visegrádon

A belső feszültségek lezárására és minden eddiginél keményebb választási kampányra intette a Fidesz és a KDNP képviselőit a kormánypártok évadnyitó frakcióülésén Orbán Viktor – tudta meg a hvg.hu. A kampány alaphangját a miniszterelnök szerint az határozza majd meg, hogy a Jobbik és az MSZP sem a győzelemért, hanem a fennmaradásáért fog küzdeni.

hvg.hu Itthon

Orbán meló után így vezette le a gőzt - fotó

Orbán Viktor a visegrádi Fidesz-KDNP-frakcióülés után egy kihalt helyi étteremben ült le kártyázni nem sokkal éjfél előtt. A laza eseményt a Facebookon posztolt fotóval örökítették meg az utókor számára.

hvg.hu Itthon

Republikon: Fej-fej mellett Orbán és Botka

A pártelnökök közül Gyurcsány Ferenc a sereghajtó, vele szimpatizálnak a legkevesebben. Érdekes, hogy Karácsony Gergely népszerűbb, mint Vona Gábor, a Jobbik-elnök ugyanakkor elég erős a miniszterelnök-jelöltek versenyében. A bizonytalanok körében Botka László magasan a legnépszerűbb kormányfőjelölt, de a teljes mintában Orbán Viktor két százalékponttal veri.

hvg.hu Itthon

Pharaon azért kaphatott vízumot, hogy Orbánnal találkozzon

A pénzmosás és terrorszervezetek finanszírozása miatt körözött szaúdi olajmilliárdos, Ghaith Pharaon már az első, rövid időtartamra érvényes C típusú vízum kérelmezésénél tudta, hogy találkozni fog Orbán Viktorral – derült ki az Index szerint a vízumkérelem során rögzített információkból, amelyekről Demeter Márta képviselő számolt be a portálnak.

Techet Péter Itthon

A nemzet trükkje

Nemhogy hollandok, de afgánok sem akarnak ideköltözni.

hvg.hu Itthon

Orbán mégse megy el az évtized találkozójára?

Orbán Viktor a szervezők szerint eddig nem erősítette meg részvételét a müncheni biztonságpolitikai konferencián – jelentette a Magyar Nemzet, amely külügyi forrásból úgy értesült, a kormányfő tényleg kihagyja a rendezvényt. Korábban Orbán sajtófőnöke a hvg.hu-nak még megerősítette a részvételt.

G. M. Világ

Orbán évértékelőjére Berlinből jött a legerősebb válasz

A hétvégi német elnökválasztás előtt nagyhatású beszédet tartott Norbert Lammert, a Bundestag elnöke. A kereszténydemokrata politikus mintha Orbán Viktor évértékelőjére válaszolt volna, és mindenben cáfolta magyar testvérpártjának elnökét.

hvg.hu Itthon

Mi rejlik Orbán tanár bácsi gúnyos félmosolya mögött? - Videó

Koherens volt a miniszterelnök évértékelőjén nyújtott produkciója, de bizonytalanságról is tanúskodott. A tanár bácsisan fellépő Orbán mondanivalójával összhangban állt a testbeszédje annak ellenére, hogy arcmimikája szinte nulla. Kőszegi-Borsos Erika pszichológussal, testbeszéd-szakértővel beszélgettünk.

1 2 3 4 5 6 7
424
A címlapról ajánljuk