Joó Hajnalka Itthon

Botka: Szegeden túl nincs miről tárgyalnom Orbán Viktorral

„Nem hinném, hogy a városfejlesztési terveken túl másról is fogunk beszélni, a magam részéről ugyanis nem tudok olyan témát, amiben egyet tudnánk érteni” – mondta a hvg.hu-nak Szeged MSZP-s polgármestere arra a kérdése, milyen témákkal készül a miniszterelnökkel való január végi találkozójára.

hvg.hu Gazdaság

És akkor Dzsudzsák befért az üzbég válogatottba

Orbán Viktor szerint a Nyugatnak rossz, nekünk meg jó. Annyira jó, hogy február végére kifogyhat a földgázkészletünk, Ausztria pedig irigyel minket, és nem akarja beengedni a munkásainkat. A 48 csapatos focivébé nagy üzlet a FIFA-nak, de nekünk csak akkor, ha Dzsudzsi bekerül az üzbég válogatottba. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

hvg.hu Itthon

Együtt: Orbán kezdje Tiborczon és Mészáros Lőrincen az átláthatóságot

Miután a miniszterelnök a civilek elleni hadjáratra utalva a Kossuth Rádióban azt mondta, a magyaroknak joguk van megtudni minden közéleti szereplőről, hogy honnan kapja a pénzét, az ellenzéki párt azt javasolja, kezdje a transzparenciát Tiborcz István első milliárdján, Mészáros Lőrinc vagyonán, Rogán Antal lakásán.

hvg.hu Gazdaság

Orbán: Savanyú a szőlő Nyugat-Európának, nálunk jobb

A magyar gazdasági eredmények külföldi kritikusainak fogalmuk sincs, mi van Magyarországon. Nyugaton szokatlan lehet, hogy korábban mindent ők diktáltak, most meg nekik kell problémákkal szembenézniük – mondta a miniszterelnök a Kossuth rádióban. Orbán beszélt 2017 készülő nagy csatáiról, üzent a hajléktalan embereknek, és szőrmentén a civileknek is. A civil szervezetek elleni harcban Orbán új oldaláról – az átláthatóság élharcosaként – mutatkozik be.

Horn Gábor Itthon

A mi Putyinkánk

A civilek elleni háborúban mindannyian veszítünk.

hvg.hu Itthon

Orbán Brüsszelnek is odacsapott a határvadászok eskütételén

Nem fog csökkenni a migráció, de Brüsszelből továbbra sem számíthatunk megoldásra a migránsokkal kapcsolatban – közölte Orbán Viktor a határvadász-képzés első ütemében részt vevő állomány eskütételén. A magyar határvadászok szerinte Európát is védik.

hvg.hu Itthon

Orbánék bedobták magukat: Bienerthet akarják Gyárfás helyére - most!

Minden eszközt bevetett a kormány azért, hogy vasárnap új elnöke legyen a Magyar Úszó Szövetségnek. Orbán Viktor fogadta és látványosan méltatta a leköszönő Gyárfás Tamást, de találkozott a legerősebb jelöltnek tartott Bienerth Gusztán kormánybiztossal is, ráadásul még a fejlesztési miniszter is talált alkalmat elmondani, mennyire megfelelőnek gondolják ők utóbbit a posztra.

MTI Itthon

Előkerült Orbán, és megveregette Gyárfás hátát

Orbán Viktor miniszterelnök péntek délelőtt az Országházban fogadta Gyárfás Tamást, a Magyar Úszószövetség leköszönő elnökét, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) alelnökét – tájékoztatta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

1 2 3 4 5 6 7
420
A címlapról ajánljuk