HVG Élet + Stílus

Szakácsolimpia közpénzen

1,3 milliárd forinttal segíti a kormányzat a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsversenyt. Országimázs-akció vagy a kiválasztottak támogatása? – ennek járt utána címlapsztorijában az e heti HVG.

Gergely Zsófia Itthon

Rogán igazi jolly jokert talált a nemzeti turizmus élére

A 2024-es nyári olimpiát gründoló Bienerth Gusztáv lesz a turizmusért felelős kormánybiztos. Mellette pedig az eddig nemzeti táboroztatást irányító Guller Zoltánra bízzák a teljes idegenforgalmi területet maga alá gyűrő új gigaszervezet felállítását. Mostanáig ment az agyalás, kik legyenek a vezetői az új, erősen központosított állami szervezetnek.

hvg.hu Itthon

Orbán Ráhel a diákoknak: panaszkodjanak a rektornál!

Vendégelőadókat hívott meg, így viccelte meg az óráján megjelenő újságírókat Orbán Ráhel, aki szabadkozott diákjai előtt, amiért az órán megjelent a média. A helyszínen lévő tudósítónk véleménye szerint Orbán Ráhel szépen beszél angolul.

hvg.hu Itthon

A Magyar Idők nekiment a 24.hu-nak az Orbán Ráhel-es riport miatt

A Magyar Idők szerint felháborító riportot készített a 24.hu munkatársa az egyik budapesti rendezvényen, ahol Orbán Ráhel terhességével kapcsolatban kérdezgette a vendégeket, köztük a miniszterelnök lányát magát. A Magyar Idők online társfőszerkesztője szerint a 24.hu-nak és főszerkesztőjének bocsánatot kell kérnie Orbán Ráheltől.

Gergely Zsófia Itthon

Orbán Ráhelt is érdekli a Rogán-féle nemzeti turizmus

Zártkörű beszélgetésen magyarázta Rogán Antal miniszter, miért lesz jó a turizmus újfajta állami irányítása. A hvg.hu megtudta, hogy Orbán Viktor „saját lábon álló”, turizmust tanuló lánya is ott volt, akárcsak Andy Vajna filmügyi kormánybiztos. Az egyik szervező ezt azzal magyarázta: Orbán Ráhelt mint külföldön tanuló fiatalt hívták meg, a nemrég TV2-t is megvásárló Vajna pedig olyan fontos az országimázsnak, hogy „húsz kellene belőle”. Szakmai szervezeteket is megkérdeztünk, de sokan nem is hallottak az eseményről.

-W- Nyüzsi

Neked törvény

Miért épp az idilli nagycsaládok gyerekei nem lophatnak szabadon? Hol van ilyenkor a KDNP?

hvg.hu Itthon

Az MTI szerint Tiborcz István nem közszereplő

Erre hivatkozva nem hozott le a nemzeti hírügynökség egy MSZP-s közleményt, ami Tiborcz és Orbán Ráhel festményvásárlására reagált, pedig az esküvőjükről az MTI is hozott le fotót. A miniszterelnök veje milliárdos értékben nyert el közbeszerzéseket, gyarapodásáról a közmédia is rendszeresen tudósít. A Fidesz kampányrendezvényeinek is gyakori szereplője.

hvg.hu Itthon

Eredménytelenül zárták le a nyomozást az Orbán Ráhel-esküvő ügyében

Az RTL Híradó úgy értesült, már hónapokkal ezelőtt lezárták az ügyet, amelyet – bár csak két okostelefon ellopásáról volt szó – a Nemzeti Nyomozó Iroda életvédelmi osztályára bíztak. Az esküvői személyzet összes tagjától DNS-mintát vettek, hátha így lesz meg a tolvaj, de a jelek szerint a tízmilliós vizsgálat nem hozott eredményt.

-W- Nyüzsi

Tiborcz panasza

Orbán szegény vejét annyira támadták, hogy el kellett adnia a lopótököt. De ez még nem enyhítő körülmény.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk