hvg.hu Itthon

A nap, amikor Orbán Viktor nagyapa lett és utat mutatott a briteknek

Egy nap, öt hír – amiről ma este beszélnek: vannak azért gondok a magyar szurkolókkal Franciaországban; Orbán Viktor már Angliába is hirdetéseket küldött; Nyíregyházán találtuk meg a kamerák Stradivariját; Rómában csaknem 3000 év után nő lett a polgármester, egyből húzna egy olyat, amit Budapest is megérezhet; és végül: Orbán Viktor nagyapa lett.

hvg.hu Gazdaság

Magyar Narancs: Mi köze a Tiborcz családnak a József nádor téri luxusberuházáshoz?

Hogyan tárgyal a Tiborcz család magyarországi szálloda-beruházásokról török és jordán ingatlanbefektetőkkel, akik egyben Magyarországot is képviselik külföldön az általuk működtetett nemzeti kereskedőházakon keresztül? Erről is szól a Magyar Narancs portréja, amely bemutatja a török oligarchát, Orbán Viktor barátját, Adnan Polatot, és exkluzív fotókat közöl arról, amint Tiborcz és Orbán Ráhel a Postabank-székház befektetőivel – köztük Polattal – tárgyal.

HVG Élet + Stílus

Szakácsolimpia közpénzen

1,3 milliárd forinttal segíti a kormányzat a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsversenyt. Országimázs-akció vagy a kiválasztottak támogatása? – ennek járt utána címlapsztorijában az e heti HVG.

Gergely Zsófia Itthon

Rogán igazi jolly jokert talált a nemzeti turizmus élére

A 2024-es nyári olimpiát gründoló Bienerth Gusztáv lesz a turizmusért felelős kormánybiztos. Mellette pedig az eddig nemzeti táboroztatást irányító Guller Zoltánra bízzák a teljes idegenforgalmi területet maga alá gyűrő új gigaszervezet felállítását. Mostanáig ment az agyalás, kik legyenek a vezetői az új, erősen központosított állami szervezetnek.

hvg.hu Itthon

Orbán Ráhel a diákoknak: panaszkodjanak a rektornál!

Vendégelőadókat hívott meg, így viccelte meg az óráján megjelenő újságírókat Orbán Ráhel, aki szabadkozott diákjai előtt, amiért az órán megjelent a média. A helyszínen lévő tudósítónk véleménye szerint Orbán Ráhel szépen beszél angolul.

hvg.hu Itthon

Mégis leszedte az Orbán Ráhel-es videót a 24.hu

Miután a Magyar Idők szóvá tette a 24.hu egyik Orbán Ráhel terhességéről szóló videóját, a lap főszerkesztője végül leszedette a felvételt és elnézést kért Orbán Ráheltől.

hvg.hu Itthon

A Magyar Idők nekiment a 24.hu-nak az Orbán Ráhel-es riport miatt

A Magyar Idők szerint felháborító riportot készített a 24.hu munkatársa az egyik budapesti rendezvényen, ahol Orbán Ráhel terhességével kapcsolatban kérdezgette a vendégeket, köztük a miniszterelnök lányát magát. A Magyar Idők online társfőszerkesztője szerint a 24.hu-nak és főszerkesztőjének bocsánatot kell kérnie Orbán Ráheltől.

Gergely Zsófia Itthon

Orbán Ráhelt is érdekli a Rogán-féle nemzeti turizmus

Zártkörű beszélgetésen magyarázta Rogán Antal miniszter, miért lesz jó a turizmus újfajta állami irányítása. A hvg.hu megtudta, hogy Orbán Viktor „saját lábon álló”, turizmust tanuló lánya is ott volt, akárcsak Andy Vajna filmügyi kormánybiztos. Az egyik szervező ezt azzal magyarázta: Orbán Ráhelt mint külföldön tanuló fiatalt hívták meg, a nemrég TV2-t is megvásárló Vajna pedig olyan fontos az országimázsnak, hogy „húsz kellene belőle”. Szakmai szervezeteket is megkérdeztünk, de sokan nem is hallottak az eseményről.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk