hvg.hu Itthon

Masszőröknek és a gyáva politikusoknak üzent Lázár

Lázár János csütörtöki kormányinfóján többek között az derült ki, hogy miért tárgyalt Orbán Ráhel Bahreinben, és hogy miért gyávaság a kvótanépszavazás bojkotja mellett érvelni. Téma volt még a 2024-es budapesti olimpia, a rejtélyes módon eltűnt Farkas Flórián és a 3-as metró is.

hvg.hu Itthon

Orbán Ráhel, aki mindenhol ott van, de sosem úgy

Mindig megjelenik, de aztán mindig mindent tagad - Orbán Ráhelnek ez az egyik leggyakoribb közéleti hatása. Felbukkanása után átíródnak a hírek, hallgatásba burkolóznak a kormányzati források, felüti fejét a tagadás szelleme.

hvg.hu Itthon

Ráhel és a Bádog Favágó - jönnek a mémek a gyanús bahreini út után

Magándiplomácia a föld körül: Orbán Ráhel bahreini útja beindította a photoshop-művészek fantáziáját. Pillanatok alatt kiderült például, hogy a Tiborcz házaspár járt már Obamáéknál, de a híresen közvetlen Jean-Claude Juncker is testközelbe került velük. Ott voltak Jaltán, és Putyinnál is jártak, nyilván.

hvg.hu Itthon

Bahreini konzul: Csak udvariassági látogatás volt Orbán Ráhelé

Ön turistaként ellátogatna a fogadó ország olajügyi hatóságához udvariassági látogatásra? Orbán Ráhel ezt tette, legalábbis hazánk tiszteletbeli konzuli ügynöke szerint, aki maga is látható az Orbán Ráhelt a bahreini hatóságokkal megörökítő fotókon.

hvg.hu Itthon

Feljelentést tesznek Orbán Ráhel bahreini útja miatt

Az Együtt Orbán Viktortól, a Miniszterelnökségtől és a külügytől vár magyarázatot arra, hogy miért tárgyal Orbán Ráhel és férje Bahreinben. Emellett befolyással üzérkedés gyanúja miatt feljelentést is tesznek.

1 2 3 4 5 6 7 8
A címlapról ajánljuk