hvg.hu Kult

Fotó: Hajdú Péter kisfia Felcsúton Orbán Viktorral barátkozik

Hajdú Péter tévés producer tíz évvel ezelőtt - az akkori lapinfók szerint - azért szakított barátnőjével, Bálint Antóniával, mert a nő totál fideszes volt, míg Hajdú balra húzott és Medgyessy Péter nevelt lányának a barátja volt. Mára akkorát változott a helyzet, hogy Hajdú Pétert már az Orbán-tanácsadó Habony Árpáddal is lefotózták a belvárosban, a producer pedig szombaton Felcsúton nézett meccsen a kisfiával, arról pedig fotót is posztolt, hogy Dávidka Orbán Viktorral barátkozik.

hvg.hu Itthon

Hoppá! Na helló, röfi! - Orbán malacokkal konzultált

Nézni is kínos azt a videót, amelyet Orbán Viktor stábja tett közzé szombaton. A teljesen érdeklődés nélkülinek tűnő kormányfő ellátogatott Bözsi nénihez, és emlékeztette arra, hogy karácsonyra tízezer forintos utalványt küldött neki, és megígérte neki, hogy még idén megemelheti a nyugdíját. De az apatikus kormányfő egyedül akkor tűnt lelkesnek, amikor a néni disznóóljában meglátta a malacokat.

G. Tóth Ilda Gazdaság

Kádárral példálózva bírálta Orbánt Tölgyessy

Nem a korrupció kisebb Magyarországon, mint az uniós átlag, hanem az ellenőrzés rosszabb - mondta egy konferencián az unió csalás elleni hivatalának vezetője. Tölgyessy Péter alkotmányjogász pedig arról beszélt, a Fidesz azt sugallja, nyugati mintára nem lesz magyar siker, ezért inkább az állam mozgatja a gazdaságot.

1 2 3 4 5 6 7
442
A címlapról ajánljuk