hvg.hu/MTI Itthon

Orbán sajtófőnöke szerint aki épp nem ír sehová, az nem újságíró

Nem hagyta annyiban Havasi Bertalan, miután kirakott egy volt népszabis újságírót a miniszterelnök sajtótájékoztatójáról, ahová meg is volt hívva. Szerinte a volt újságíró most nem újságíró, csak állampolgár és ilyen minőségében nyugodtan járhat lakossági fórumokra, írhat blogot, de a Miniszterelnökség sajtóeseményeire nem.

hvg.hu Gazdaság

EU-csúcs: Orbán vétózna, de nincs mit

Sok minden terítékre kerül az EU állam- és kormányfőinek most zajló brüsszeli csúcstalálkozóján, igazi áttörésre azonban nem lehet számítani. Egyelőre egy dolog biztos: az új menetrend nem igazán jött be.

hvg.hu Itthon

"Ki a faszagyerek?" – Orbán a 888.hu-nál vendégeskedett

A Fidesz igazi self-made történet, a párt pedig ma is modernebb bármelyik vetélytársánál – mondta Orbán Viktor a 888.hu-nak adott interjújában. A kormányfő ellátogatott a szerkesztőségbe, ahol körbeülték a dolgozók, többen is kérdezték.

hvg.hu Itthon

Orbán hallgat a karácsonyról

Gyurcsány Ferenc külföldi kirándulást tervez, Vona Gábor felesége pohárkrémet készít, Molnár Gyula pedig a kisfia miatt izgul majd – derült ki a Bors mini karácsonyi körkérdéséből. Arra nem kaptak választ, hogy Orbán Viktor mivel tölti majd a karácsonyt.

hvg.hu Vállalkozás

Mészáros Lőrinc: Nem vagyok átlagember

Jó tévét szeretne csinálni az Echo TV-ből – mondta a 444.hu-nak Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere egy ottani közmeghallgatás után. Hozzátette azt is: a miniszterelnöknek nem lesz beleszólása abba, mi hangzik el a csatornán.

MTI Itthon

Orbán elmondta a Brexit-főtárgyalónak, mi a cél

Magyarország nem büntető jellegű, hanem "fair Brexitben" érdekelt – mondta Orbán Viktor kormányfő a Michel Barnier-vel, a Brexit uniós főtárgyalójával folytatott keddi budapesti megbeszélésén, amelyről Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője számolt be.

Bihari Ádám Itthon

Magyarország amerikai lobbistája: Trump ki fogja kérni Orbán tanácsát

Egy évvel korábban még Donald Trumpot szidta, most már azt állítja, az amerikai-magyar kapcsolatok virágba borulnak majd, miután az új amerikai kormány működésbe lép. Connie Mack IV szerint Trump Orbán tanácsát is kikérheti, ha európai ügyekről van szó, mert a magyar miniszterelnököt nem csak Magyarország, de Európa vezetőjének tartja.

MTI Itthon

Gyurcsány alatt volt a legtöbb sztrájk

Egyre kevesebben és kevesebbet sztrájkolnak Magyarországon, a legtöbb munkabeszüntetés 2006-ban és 2007-ben volt. A szakszerveztek szerint ennek két oka van: megváltozott a sztrájktörvény, így nehezebb lépniük, illetve gyakran már az is elég, ha megalakítják a sztrájkbizottságot.

1 2 3 4 5 6 7
420
A címlapról ajánljuk