Tóta W. Árpád Itthon

Tóta W. Árpád: A szotyin túl

A sport kétségtelenül része a kultúrának, de csak egy része neki. Figyelemre méltó a Fidesz leépülése ezen a téren.

hvg.hu Nagyítás

Oscar-díj és kiállítások a hét képein

Oscar-díjas a Mindenki, Alex Webb Budapesten mutatja meg képeit, elkaszálták a szombathelyi színházi pályázatot, Arany Jánosra emlékezünk. Képek az elmúlt hét nap eseményeiből.

hvg.hu Itthon

Ablak Orbán hatalmi rendszerére: családban marad

Kivonult a magyar állam Szigetszentmiklósra, és miközben ők büszkén ünnepelték az utolsó kormányablakot, a képeken zavaróan keverednek jó esetben egymástól független szervek vezetői. És aztán elkövettük a hibát, hogy néhány rokoni szál is az eszünkbe jusson.

MTI Itthon

Orbánt, Lázárt tüntetők várták a kormányablaknál

A kormány olyan államot akar létrehozni, ami az emberek bizalmát élvezi, és segíti az emberek és a vállalkozások boldogulását – mondta Orbán Viktor miniszterelnök egy igazgatási központ és a 270. kormányablak átadásán. A helyszínen devizaadósok és jobbikosok is tüntettek a rendezvény alatt.

hvg.hu Itthon

Orbán botrányos kijelentését már nem szépíti a Miniszterelnökség

Kovács Zoltán a papírt felmutatva kijelentette: Orbán Viktor beszédének leirata szerint azt mondta, hogy a "kulturális homogenitást meg kell őrizni", tehát nem etnikai homogenitásról beszélt. A kormányfő oldalán valóban szépített formában szerepelt a mondat csütörtök késő délutánig. Majd visszajavították arra, ami valóban elhangzott.

Nagy Gábor Itthon

HVG: Találkozás egy fiatalemberrel

Vajon a Hősök terén szónokolva is benne rejlett-e a mai miniszterelnökben az elkádárjánosodás veszélye? Vagy Nagy Ervinnek van igaza, aki az e heti HVG-ben azt mondja, a magyar nép alkotta meg magának Orbánt. A lapban elolvashatja, hogyan fenik a fogukat a kormányközeli zsákmányszerzők a Balatonra szánt százmilliárdokra. És megszólal a metróügyről Az ember, aki ott sem volt, vagyis Demszky Gábor is. Nagy Gábor vezető szerkesztő szubjektív lapajánlója.

1 2 3 4 5 6 7
430
A címlapról ajánljuk