MTI Itthon

DK: Két pofont kapott Orbán

A miniszterelnök egy érvénytelen népszavazásra hivatkozva, felhatalmazás nélkül próbált alaptörvényt módosíttatni, de ez nem sikerült neki – mondja az ellenzéki párt.

Bihari Ádám Itthon

Az igazi Pharaon egy elírt évszám miatt találkozhatott itthon Orbánnal

Egy elírt évszám is elég lehetett ahhoz, hogy a szaúdi milliárdos Ghaith Pharaon bejusson Magyarországra. A nemzetbiztonsági bizottság ülésén már nem kevesebb, mint három lehetséges Pharaon is szóba kerülhetett. Egyikük vagy az igazi Ghaith Pharaon, vagy csak a megszólalásig hasonlít a nemzetközi szervezett bűnözés egyik kiemelkedő alakjára, aki Orbán szerint nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot, csupán a fél világ körözi.

hvg.hu Itthon

Az ellenzék ma megszorongathatta volna a kormányt, de inkább elengedte

Az ellenzéknek hosszú idő óta először sikerült - természetesen a sajtó segítségével – rákapaszkodni egy olyan, a kormány számára kínos témára, amire a legütőképesebb kormányzati reakció is az volt: nem biztos, hogy ez a Pharaon, az a Pharaon. Úgy tudjuk, a hétfői nemzetbiztonsági ülésen erről is kérdezhették volna a szakszolgálatokat, de a szocialistákon kívül minden ellenzéki párt képviselőjének akadt jobb dolga.

Windisch Judit Itthon

Elbukott alkotmánymódosítással még jobban is jár a Fidesz

Ha november 8-án módosítják az Alaptörvényt, pontot kell tenni egy sztori végére, amelyet a Fidesz valószínűleg inkább folytatna azzal, hogy a Jobbikot teszi meg bűnbaknak. Elemzők nem látnak olyan forgatókönyvet, amelyből a Fidesz itthon rosszul jöhetne ki.

hvg.hu Itthon

Nem vicc: imaláncot indítottak Orbán Viktorért

Fél éven át naponta öt percig kell mondaniuk az imalánchoz csatlakozóknak azt az imát, amit egy Rómában élő bencés szerzetes írt Orbán Viktorért – írja a pozsonyi Új Szó. Szlovákiában az ipolybalogi plébános indította el a láncot.

MTI / hvg.hu Itthon

A szoci szavazóknak felének sem tetszett Orbán kifütyülése

A magyarok kétharmada (67 százalék) szerint elfogadhatatlan, hogy október 23-án ellenzéki pártok szimpatizánsai füttyel zavarták meg a miniszterelnök beszédét - írja a szombati Magyar Idők. Ez derül ki ugyanis a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készült legfrissebb közvélemény-kutatásából.

hvg.hu Itthon

A kormány tudta, hogy körözik, mégis vízumot adott neki, és üzletelt vele

A hvg.hu megszerezte a Ghaith Pharaon szaúdi milliárdos ellen jelenleg is érvényben lévő körözési dokumentumokat, amelyekről a kormány is tud. Ezek alapján el kellene fogni az üzletembert, de ő nagy üzleteket csinál itt - még a kormánnyal is -, arról nem beszélve, hogy a miniszterelnök szomszédságában szerzett villát.

hvg.hu Itthon

Magyaráz a kormány: "Szét akartuk választani a méltósággal ünneplőket és a zavarókat"

Amit Orbán Viktor nem tud vagy akar megválaszolni, arra a Kormányzati Tájékoztatási Központ sem adhat magyarázatot. Egy kísérletet azért tettek rá. Szerintük a sípoló ellentüntetőknek "is jutott hely", a tér több pontján is kinyilváníthatták véleményüket. A Valton Securityról szóló kérdést azonban ők is elengedték a fülük mellett.

hvg.hu Itthon

Így mond búcsút a kormány a letelepedési kötvényeknek

A hvg.hu információi szerint immár biztos, hogy megszűnik a konstrukció. Kivezetéséről akár 2 hét múlva szavazhat is a parlament, talán – elébe menve a Jobbik követelésének – még a migrációellenes alaptörvény-módosítás előtt.

1 2 3 4 5 6 7
415
A címlapról ajánljuk