Gyükeri Mercédesz Világ

Orbán: nincs forgatókönyv az EU-ban a Brexitre

Két nap uniós csúcs után sem lettünk sokkal okosabbak azzal kapcsolatban, hogyan is zajlik majd a britek kiválása az Európai Unióból. A szerda délelőtti, már David Cameron brit miniszterelnök nélkül zajló egyeztetésen a tagországok saját maguknak is időt adtak - erről is beszélt a találkozó után Orbán Viktor miniszterelnök. Helyszíni beszámoló.

hvg.hu Világ

Garanciákat kértek a briteknél élő magyaroknak

A magyarok jogait nem lehet korlátozni a brit munkaerőpiacon, ha az Egyesült Királyság az EU-ból való kilépése után is szeretne hozzáférni az uniós belső piac előnyeihez - erősítette meg Orbán Viktor miniszterelnök a brüsszeli EU-csúcsot követő sajtótájékoztatóján.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor a brit kormányfő Brüsszelben nem mondta azt, amit vártak tőle

Egy nap, öt hír, amiről mindenki beszél: a britek húzzák az időt a Brexit hivatalos bejelentésével; egész napos csata volt a bontás előtt álló budapesti közlekedési múzeumnál; mégsem adták el az Indexet; egyre több fiatalt veszélyeztetnek a dizájnerdrogok, Magyarországon is megemlékeztek a tegnap éjjel elhunyt Bud Spencerről.

Gyükeri Mercédesz Gazdaság

A Brexittől is a migránsozásig jutott Orbán Viktor

David Cameron brit miniszterelnök a kilépési kérelem, magyar kollégája, Orbán Viktor pedig világos állásfoglalás nélkül érkezett a brüsszeli EU-csúcsra, amelynek a fő témája a Brexitről szóló népszavazás után kialakult helyzet.

hvg.hu Sport

Orbán reagált a vereségre

A magyar csapat 4 góllal kapott ki a belgáktól, Orbán Viktor nem sokkal a meccs vége után a Facebook-oldalán üzent. Amint a Fidesz is.

hvg.hu Itthon

Orbán a Spéderről és a Portikról szóló kérdést is kikerülte

Orbán Viktor szerint a britek többsége elsősorban a népvándorlás miatt döntött végül úgy, hogy Nagy-Britannia inkább lépjen ki az EU-ból. A kormányfő erről a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt péntek reggel. A Spéder Zoltánnal kapcsolatos kérdésre azt válaszolta, hogy szerinte nincs szó bizalmi ügyről, és neki miniszterelnökként nem dolga személyes kérdésekkel foglalkoznia. Portik Tamásról pedig azt mondta, hogy bűnözőkkel nem foglalkozik, így azzal sem, mit mondott a bíróságon Rogán Antalról a börtönbüntetését töltő vállalkozó.

hvg.hu Gazdaság

Az OLAF még nem vizsgálja Orbán falujának kisvasútját

Az Európai Csalásellenes Hivatal (OLAF) egyelőre nem indított eljárást a felcsúti kisvasút ügyében – értesült a Népszabadság. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy ne vizsgálhatnák hamarosan az uniós pénz felhasználásával végrehajtott beruházást – jegyzi meg a lap.

Gergely Zsófia Itthon

Bizarr módon nyoma veszett Spéder autójának

Eltűnt Spéder Zoltán autója szinte egy időben azzal, hogy házkutatást tartottak nála, majd annál a Nemzeti Nyomozó Irodánál lett meg a BMW, amely a cégei ügyében nyomoz – tudta meg a hvg.hu. Nem tudni, hogy lefoglalták vagy ellopták, hogyan és miért kötött ki a nyomozóknál, mert a kocsi tulajdonosát elfelejtették értesíteni.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor 16 a magyar igazság, megfejelve 85 ezer euróval

Egy nap, öt hír, amiről mindenki beszél: állítólag Orbán és Rogán is hallható a Spédernél lefoglalt hanghordozókon; egyre többen kétlik, hogy jót tesz a nekünk az EU ingyenpénze; immár végleges, hogy meglesz a kvótanépszavazás; fű alatt megindult a szakképzés "átalakítása"; a németek kikaparták a gesztenyét Dzsudzsákéknak.

hvg.hu Itthon

A kormány szerint ők semmit nem ígértek a felcsúti kisvasútról

A kormány szerint a beruházók jóval kevesebb utast ígértek a felcsúti kisvasútra, mint azt az "ellenzéki sajtó állítja". Szerintük Jávor Benedek a saját hazáját jelentette fel, amikor a kisvasúttal kapcsolatban az Európai Bizottság regionális főigazgatóságához fordult.

1 2 3 4 5 6 7
399
A címlapról ajánljuk