Kocsis Györgyi Itthon

HVG: Vesztünkbe rohannak

A budapestiek és az olimpia, a szegediek és Orbán, az amerikaiak és Trump - és mindannyian az e heti HVG-ben, ahol exkluzív felmérést olvashat arról is, miként is látják a magyar főváros lakói a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtését. Kocsis Györgyi szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Világ

Putyin és Orbán sajtótájékoztatója - élő videó

50 perc késéssel kezdődött el csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök közös sajtótájékoztatója a Parlamentben. Az alábbi videón élőben közvetítjük az elhangzottakat.

Dercsényi Dávid Itthon

És akkor Orbán meghúzta leglátványosabb lépését... - tíz éve volt a Kossuth téri kordonbontás

Épp tíz éve húzta meg Orbán Viktor a Fidesz egyik legjobb politikai marketinglépését: 2007. február másodikán bontották le a Kossuth téri rendőrségi kordont. Az akció éppúgy szólt a szólásszabadságról, mint a Fidesz politikai térfoglalásáról, a párton belül pedig a Orbán iránti hűség teszteléséről. Ma megint műveleti terület a Kossuth tér, bár nyilván más okból. De attól még az is tény, hogy az ellenzékben nyoma sincs Orbánék tíz évvel ezelőtti politikai bátorságának és elszántságának.

MTI / hvg.hu Itthon

Boldog Putyin-napot mindenkinek: íme a program

Budapestre érkezik ma kora délután Vlagyimir Putyin. A vizit programjáról, a tárgyalások témáiról már lehet tudni egyet-mást, ahogy azt is, hogy autóval szinte nem lesz érdemes elindulni a belvárosban a lezárások miatt és felbolydul a tömegközlekedés is.

hvg.hu Itthon

Déli határszemlén Orbán nyomában - mi találkoztunk menekültekkel is

Harmadik „fal” építését emlegette Orbán Viktor hétfőn Szegeden. A Szegednek bejelentett sok zsák pénz bejelentése után megnézte a röszkei határátkelőt, a tranzitot is, a közösségi oldalán közzétett fotókon azonban egyetlen menekültet sem látni. Körbejártuk a környéket, és megtaláltuk őket - Szerbiában. Csak kis részüknek adatik meg, hogy átlépheti a magyar határt, itt nem működik az, amit magyaros vendégszeretetnek hívnak.

1 2 3 4 5 6 7
426
A címlapról ajánljuk