Sztojcsev Iván Gazdaság

Így folytak el a milliárdok az olimpiai pályázatra

A szerényebb számítások szerint is a tízmilliárd forintot közelíti az összeg, ami eddig az olimpiai pályázatra ment el. A pályázati anyagok mellett a hazai reklámozásra költöttek nagyon sokat, az árak pedig menet közben egyre tovább nőnek.

MTI Világ

Golyóálló falat húznak az Eiffel-torony köré

A két és fél méter magas üvegfalat azért építik, hogy erősítsék a legnépszerűbb párizsi turistalátványosság biztonságát – közölte csütörtökön a francia főváros önkormányzata.

MTI Világ

Nem csitulnak a gumibottal megerőszakolt fiú miatti zavargások

Negyedik éjjel voltak szerdára virradóra szórványos zavargások Párizs északkeleti elővárosaiban, miután egy rendőr ellen a hétvégén eljárás indult, mert egy utcai igazoltatás közben gumibottal megerőszakolt egy fiút Aulnay-sous-Bois-ban.

Világ

Párizs beindította kampányát az olimpiáért - fotók

A francia főváros hivatalos kampánya péntek este indult, ennek keretében olimpiai színekkel világították meg a párizsi Eiffel-tornyot. Párizs Budapest és Los Angeles versenytársa a 2024-es olimpia megrendezéséért folyó küzdelemben.

MTI Világ

Késes őrült sebesített meg egy embert a párizsi metróban

Megerősítette pénteken a rendőrség, hogy csütörtök este egy férfi késsel sebesített meg egy utast a párizsi 7-es metró egyik kocsijában, és később több megállóban is megjelent. Még keresik, úgy tudni, nem egy terroristáról van szó.

1 2 3 4 5 6 7
42
A címlapról ajánljuk