MTI Élet+Stílus

Bácsik rabolhatták ki Kim Kardashiant Párizsban

Három embert, köztük egy sofőrt szabadon engedett szerdán a francia rendőrség, 14-et viszont továbbra is őrizetben tart azok közül, akiket a hét elején állítottak elő Kim Kardashian tavalyi párizsi kirablása miatt.

MTI Világ

A terror árnyékában készülnek szilveszterre a nagyvárosokban – fotók

Felfegyverzett őrök vigyáznak a rendre a világ nagyvárosainak forgalmas pontjain már a szombati óévbúcsúztató ünnepségek előtt is. Egyenruhások állnak egyebek mellett a párizsi Louvre múzeumnál, a milánói dómnál és a Colosseumnál Rómában. Az indiai Újdelhiben terrorellenes gyakorlatot tartottak, ahol egy esetleges buszeltérítés elhárítását gyakorolták a fegyveres erők.

hvg.hu Gazdaság

Súlyos pénzeket bukott a szmog miatt Párizs

Az utóbbi napokban sok európai nagyváros szenvedett a szokásosnál is szennyezettebb levegőtől. Párizsban, és a francia fővárost környező, tízmilliós Ile-de-France régióban, valamint más nagyvárosokban, például Lyonban, radikálisan csökkenteni kellett a gépkocsiforgalmat.

MTI Autó

Tovább szívnak a szmog miatt a párizsi autósok

Meghosszabbítják legalább egy nappal a légszennyezettség miatt kedden életbe léptetett forgalmi korlátozást Párizsban és környékén: szerdán csak a páratlan rendszámú gépjárművek közlekedhetnek a fővárosi agglomerációban.

hvg.hu Világ

Túszdrámának hitték, félresikerült rablás lehetett az esti párizsi támadás

Egy fegyveres férfi túszul ejtett több embert egy párizsi utazási irodában - ezt jelentették a nagyobb hírügynökségek péntek este. Este kilenc óra után már arról jöttek hírek, hogy elengedték a túszokat, de a támadóról csak homályos értesülések vannak. Az is lehet, hogy nem túszejtésről, hanem egy félresikerült rablásról van szó.

hvg.hu Kult

Fotók: idén is felvonultak a világ legszebb bikinimodelljei

Lezajlott a 23. Victoria's Secret Fashion Show, amelynek idén is megadták a módját: a helyszín nem más volt, mint a divat fővárosa, ahol Marie Antoinette-kori francia budoár ihlette díszletet alkottak a világ leghíresebb fehérnemű-bemutatójához.

1 2 3 4 5 6 7
41
A címlapról ajánljuk