hvg.hu Itthon

Újra maszkos fegyveres csapott le egy pécsi trafikra

Egymás után két trafikot is maszkban, fegyverrel raboltak ki Pécsett. Ráadásul állítólag mindkettő az átlagosnál nagyobb forgalmat bonyolító dohánybolt. Azt még nem tudni, ugyanarról az elkövetőről van-e szó, a rendőrség nyomoz.

MTI Gazdaság

Kétszáz megfelelő embert keres a Telekom leánya

Több mint 200 új munkahelyet létesít 2018 végéig a baranyai megyeszékhelyen az infokommunikációs szektorban tevékenykedő IT Services Hungary (ITSH) Kft., amely 350 millió saját forrásból 1800 négyzetméterrel bővítette pécsi szolgáltató központját.

hvg.hu Itthon

Beismerő vallomást tett a kávét mérgező pécsi ápolónő

Többen rosszul lettek a pécsi neurorehabilitációs osztály dolgozói közül, az ügyeletesek végül csak palackozott vizet ittak, mert nem tudták, mi okozza a jelenséget. A nővér szabadlábon védekezhet, vizsgálják a beszámíthatóságát, illetve azt is, hogy más kórházakban is elkövetett-e hasonlót.

hvg.hu Itthon

Meg akarta mérgezni munkatársait egy pécsi ápolónő?

A közmédia szerint többen orvosi kezelésre szorultak, miután az ápolónő a gyanú szerint mérgező anyagot tett a kávéjukba, teájukba. Az érintett kórháztól azt közölték, hogy tudatmódosító szereket csempésztek azok italába, akik rosszul lettek.

1 2 3 4 5 6 7
74
A címlapról ajánljuk