MTI Ingatlan

400 lakásos új atompark épülhet Paks 2 miatt

Tizenhét millió forintos díjazással városrendezési és építészeti ötletpályázatot hirdetett a paksi önkormányzat egy újonnan építendő négyszáz lakásos lakópark kialakítására.

hvg.hu Itthon

Elbánt a felhőszakadás Pakssal

Több házba befolyt a víz Pakson a kedd délutáni felhőszakadáskor. Tolna megye tűzoltóit több helyre is riasztották.

MTI Sport

A Videoton lenyomta a Paksot

A Videoton 1-0-ra győzött Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, ezzel továbbra is harcban áll a dobogóért.

hvg.hu Itthon

Semjén felfedte Fodornak az Örökségünk titkait

Egyelőre nem tudni, hogy kap-e valamilyen anyagi támogatást a Nemzetpolitikai Államtitkárságtól az Örökségünk mozgalom, amelynek ugyanilyen című dalát nem a kormány megrendelésére készítették – derül ki a miniszterelnök-helyettes írásbeli válaszából, amelyet Fodor Gábor képviselő kérdéseire adott. Semjén Zsolt szerint a mozgalmat egy paksi cég szervezi, és ötletadója nem kap pénzt a kormánytól.

Sarlós Gábor Gazdaság

A világ nem fogta fel, mi történt Fukusimában

Teljes információhiányban van a világ Fukusima következményeivel kapcsolatban: az öt éve történt atombaleset gyökeresen átalakította a japánok gondolkodását, és minden új nukleáris projekt számára intő jel lehet, derült ki egy múlt heti londoni nemzetközi konferencián, melyen a tanulságok mellett a katasztrófa emberi-társadalmi oldaláról is benyomást szerezhettünk.

hvg.hu Gazdaság

Népszava: Paks II. miatt magyarázkodhat kedden Brüsszelben Lázár

A Népszava szerint "kreatív" adat összeállítása miatt is magyarázkodhat majd valószínűleg kedden Brüsszelben a Miniszterelnökséget vezető miniszter a paksi bővítés ügyében. A magyar kormány olyan számokkal igyekezett ugyanis meggyőzni Brüsszelt arról, hogy nem kap tiltott állami támogatást, és kitermeli az építkezés költségeit, amelyeket különböző évek adataiból válogatott össze – olvasható a cikkben.

hvg.hu Gazdaság

És akkor a közszolgák betegre kereshetik magukat?

Szabad lett az út a politikusok rokonai előtt a közbeszerzéseken, Polt Péter elismerte, hogy loptak a Quaestor-ügyben, Paks II-nek meg úgy fest, annyi. Zuckerberg sokak szerint jótékonykodásnak álcázott adóelkerülést indított, a szocialisták aláírásokat gyűjtenének, hogy emeljék meg a közszolgák pénzét (pedig nem is keresnek annyira rosszul, mint állítják), a kormány már szelektál a nemzetközi hiperláncok szívatásában. Heti gazdasági összefoglaló a hvg.hu-n.

1 2 3 4 5 6 7
15

A címlapról ajánljuk