MTI Világ

Szomszédunkon át szállíthat fegyvereket a Pentagon

Az amerikai védelmi minisztérium, a Pentagon a Krk szigeti Rijeka nevű repülőteret használja bázisként ahhoz, hogy fegyvereket és lőszereket szállítson a Közel-Keletre - írta a Balkan Insight című regionális hírportál.

hvg.hu Tech

Meghackelték a Pentagont

Ezúttal nem bánta a Pentagon, hogy meghackelték, olyannyira nem, hogy még fizetett is érte.

MTI Világ

Mostantól lelőhetünk bárkit – "fatvát" hirdettek az Iszlám Államra az USA-ban

A Pentagon felhatalmazást adott az Afganisztánban szolgáló katonáknak, hogy támadja a terrorszervezetet, sőt célpontnak tekinthetnek bárkit, aki kapcsolatban áll az Iszlám Állammal. "Mostantól lelőhetünk bárkit, aki például az Iszlám Államot népszerűsítő trikót visel, vagy a terrorszervezet zászlaját lobogtatja" – mondta egy minisztériumi tisztségviselő.

MTI Világ

Iráni fogságba esett két amerikai hajó

A Pentagon névtelenséget kérő tisztségviselői szerint egyelőre nem világos, hogy a haditengerészet két folyami hajója véletlenül tévedt-e iráni vizekre. John Kerry már intézkedik.

MTI Világ

Atomtölteteket hordozó szupertitkos gépeket fejleszt a Pentagon

A Pentagon bejelentette, hogy pilóta nélküli, atomtöltetek hordozására alkalmas harci gépek fejlesztéséről állapodott meg a Northrop Grummannel. A Long Range Strike Bomber képességei garantálják majd az Egyesült Államoknak, hogy a világon bármely célpontot fenyegetésben tudjon tartani" – mondta a légierő vezérkari főnöke.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk