T. R. Sport

A Felcsút edzője szerint nem fontos a vb-részvétel

Helyette a fiatalokra és az utánpótlásra kellene koncentrálni. Mondja ezt az a Pintér Attila, aki kilenc hónap alatt jókorát bukott a válogatott élén, csapatában pedig a legritkább esetben szerepel fiatal saját nevelés.

MTI Itthon

Dacol Tóbiással és nem mond le a dunaújvárosi MSZP-elnök

Egyhangúlag megerősítette elnöki tisztségében a dunaújvárosi MSZP-szervezet tagsága szerdán Pintér Attilát, akit a vasárnapi dunaújvárosi időközi önkormányzati képviselő-választás kudarca miatt lemondásra szólított fel Tóbiás József pártelnök.

hvg.hu Sport

Videó: Sírva ünnnepelte az NB I-es feljutást Pintér Attila

Pintér Attila, a válogatott korábbi szövetségi kapitánya második lett a Mezőkövesddel az NB II.-ben, a csapat ezzel feljutott az első osztályba. Nyilatkozatában azt mondta: „nem érdemeltem meg azt a bánásmódot, amit a magyar futballtól kaptam." Pintérnél akkor tört el a mécses, amikor köszönetet mondott édesanyjának.

Mizsur András Itthon

Az év bukásai: Lúzerlicit

A közéletben nagyon nehéz akkorát bukni, hogy ne tudjon valaki feltápászkodni: az elmúlt 25 évben a villanypóznákról ismert "felrebben, majd visszacsüccsen"-mozgás volt jellemző akkor is, amikor azt lehetett hinni, hogy valakivel végleg felmosták a padlót. Összeszedtünk 12 jelöltet, akik talán a legnagyobbat buktak az óévben. Ön szerint melyikük írta le magát végleg és kivel fogunk találkozni még? Lúzerlicit A-tól Zs-ig. Szavazzon!

hvg.hu Itthon

Pintér-tréning: Pedig Batiz András mindent megtett

Nem pallérozhatja tovább a kirúgott Pintér Attila diplomatikusan csak őszintének nevezett stílusát Batiz András, miután az MLSZ megvált a szövetségi kapitánytól. Pedig egyesek szerint pont ebben kezdett komoly haladást mutatni a csapata teljesítménye miatt menesztett Pintér. Például már nem utálta helyből az újságírókat.

MTI / hvg.hu Sport

Dárdai Pál: A munkát maradéktalanul megkezdem

Megtiszteltetésnek tartja Dárdai Pál, hogy felkérték a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjára, amelyet a következő három tétmérkőzésre vállalt el.

hvg.hu Sport

Kirúgták Pintér Attilát, átmenetileg Dárdai Pál a kapitány

Az MLSZ-elnökség úgy döntött, meneszti Pintér Attilát, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. Ideiglenesen, a következő három tétmeccsen Dárdai Pál irányítja – ingyen – a válogatottat. Hosszabb távon nem vállalja, mert még Németországban akar élni. Csányi szavaiból kiderült: az biztos, hogy Bölöni László nem lesz szövetségi kapitány.

MTI/hvg.hu Sport

Csütörtökön döntenek Pintér sorsáról

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége szerdán meghallgatta Pintér Attilát, a válogatott szövetségi kapitányát, és "várhatóan csütörtökön határoz a következő lépésekről".

MTI / hvg.hu Sport

Mégsem menesztik ma Pintér Attilát

Nem várható, hogy döntés születik Pintér Attila szövetségi kapitány jövőjéről a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdai elnökségi ülésén.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk