T. R. Sport

A Felcsút edzője szerint nem fontos a vb-részvétel

Helyette a fiatalokra és az utánpótlásra kellene koncentrálni. Mondja ezt az a Pintér Attila, aki kilenc hónap alatt jókorát bukott a válogatott élén, csapatában pedig a legritkább esetben szerepel fiatal saját nevelés.

MTI Itthon

Dacol Tóbiással és nem mond le a dunaújvárosi MSZP-elnök

Egyhangúlag megerősítette elnöki tisztségében a dunaújvárosi MSZP-szervezet tagsága szerdán Pintér Attilát, akit a vasárnapi dunaújvárosi időközi önkormányzati képviselő-választás kudarca miatt lemondásra szólított fel Tóbiás József pártelnök.

hvg.hu Sport

Videó: Sírva ünnnepelte az NB I-es feljutást Pintér Attila

Pintér Attila, a válogatott korábbi szövetségi kapitánya második lett a Mezőkövesddel az NB II.-ben, a csapat ezzel feljutott az első osztályba. Nyilatkozatában azt mondta: „nem érdemeltem meg azt a bánásmódot, amit a magyar futballtól kaptam." Pintérnél akkor tört el a mécses, amikor köszönetet mondott édesanyjának.

Mizsur András Itthon

Az év bukásai: Lúzerlicit

A közéletben nagyon nehéz akkorát bukni, hogy ne tudjon valaki feltápászkodni: az elmúlt 25 évben a villanypóznákról ismert "felrebben, majd visszacsüccsen"-mozgás volt jellemző akkor is, amikor azt lehetett hinni, hogy valakivel végleg felmosták a padlót. Összeszedtünk 12 jelöltet, akik talán a legnagyobbat buktak az óévben. Ön szerint melyikük írta le magát végleg és kivel fogunk találkozni még? Lúzerlicit A-tól Zs-ig. Szavazzon!

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk