Sorra nyeri a megbízásokat Pintér volt cége

Sorra nyeri a megbízásokat Pintér volt cége

A vesztesek irigykedésének tulajdonítja a Vagyonvédelmi Kamara elnöke azt a piaci vélekedést, hogy Pintér Sándor belügyminiszter volt cége, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. (CBSZ) egymás után szerzi a különböző megbízásokat, másoknak el sem érdemes indulni a tendereken. Egyes becslések szerint nagyjából a piac fele a vállalkozás kezében van, ám a vagyonvédelmi cégeket tömörítő kamara szerint ez egyáltalán nincs így. Mindenesetre a CBSZ értékesítéseinek nettó árbevétele tavaly mintegy nyolcmilliárd forintos volt.

hvg.hu

Pintér volt cége keltheti életre a stadionbeléptetőket

Pintér volt cége keltheti életre a stadionbeléptetőket

Pintér Sándor volt cége a tulajdonosa annak a vállalkozásnak, amely harmadmagával indulhat az új stadionbiztonsági közbeszerzésen. Ha nyer, a belügyminiszter volt érdekeltsége ezzel újabb állami megrendeléshez juthat, mint a választások óta számos alkalommal. A stadionbeléptető rendszer az első Orbán-kormány idején egyszer már milliárdokba került, de sosem helyezték üzembe.

Egy Wartburgja, huszonkét ingatlanja és hatszázmilliója van Pintér Sándornak

Egy Wartburgja, huszonkét ingatlanja és hatszázmilliója van Pintér Sándornak

Huszonkét ingatlan, egy Wartburg személygépkocsi és több mint hatszázmillió forint értékű befektetés szerepel Pintér Sándor most közzétett vagyonnyilatkozatában. Ezeken felül közel másfél milliárd forintos kintlevősége van a belügyminiszternek.

hvg.hu

Pintér volt cégcsoportja újabb terepen kapott állami megbízásokat

Az Origo információi szerint az őrzés-védelmi megbízások után más jellegű állami munkákat is elnyertek olyan cégek, amelyek Pintér Sándor belügyminiszter korábbi cégcsoportjához tartoznak. Az egyik cég műholdas járműkövetésre kapott állami megbízásokat, egy másik pedig tűzvédelmi rendszert szerel és táblákat javít az autópályákon.

hvg.hu

Tisztuló kép titokügyben

Tisztuló kép titokügyben

A Pintér Sándor belügyminiszter korábbi érdekeltségét, hozzátartozóit is érintő Eclipse-botrányban is szereplő kör ügyei miatt nyomoznak a titkosszolgálat korábbi vezetői ellen.

Újabb vaskos állami megbízást nyert el Pintér volt cége

Újabb vaskos állami megbízást nyert el Pintér volt cége

Újabb értékes állami megbízást nyert el két másik céggel együttműködve az a biztonsági cég, amely korábban Pintér Sándor belügyminiszter tulajdonában állt. A cég két másik vállalkozással összefogva kapta meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által meghirdetett, feltehetően évekre szóló munkát. A közbeszerzési dokumentumból az is kiderül, hogy a nyertes cég adta be a legdrágább ajánlatot – írja az Origo.

Origo

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X