hvg.hu Tech

Ez valami brutális: itt a The Last of Us 2 új előzetese

A Paris Game Week nyitónapján került elő az egyik legjobban sikerült PlayStation-exkluzív játék, a The Last of Us második részének előzetese. Élethű ábrázolásból nem lesz hiány benne, de életellenességből sem – a rövid videó mindkettőt bizonyítja.

Gécs Dániel Tech

Az új Uncharted egy újabb fájdalmas gyomros az Xboxnak – lehet, hogy az utolsó?

Noha az év végi játékdömping még jócskán odébb van, a nappalikban zajló konzolháború már szinte lefutott játszma. Míg a Sony újabb, sikerre ítélt címekkel növeli tovább bevételeit, a Microsoft továbbra is óriási hiányt szenved exkluzív tartalmakban. És közben itt az újabb balhorog. Kegyelemdöfés az Xboxnak vagy jól felépített marketingmunka? Kipróbáltuk a PlayStation egyik kultikus szériájának folytatását, az Uncharted: The Lost Legacyt.

Gécs Dániel Tech

Istent játszva doboltunk, hogy miénk legyen a világ

Kilenc éve hódít, mégsem tud unalomba fulladni a konzol-éra egyik legkülönlegesebb videojátéka, melynek épp a napokban jelent meg kifejezetten mai igényekre szabott, immár 4K-s felbontást is támogató változata. Kipróbáltuk a PlayStation-exkluzív Patapont, amelyhez egyetlen dologra van szükség az irányítást segítő kontrolleren kívül: ritmusérzékre.

hvg.hu Tech

Jön a Street Fighter 5 - videó

Kizárólag pc-re és PlayStation 4-re adja ki a Street Fighter V-öt a Capcom. A játék megjelenési időpontja nem ismert, viszont már két videó is van belőle: egy sima és egy játékmenetet tartalmazó trailer. Ebben a sorrendben mutatjuk őket.

hvg.hu Tech

Új játékok jöttek PlayStationre

A régebbi, az újabb és a kézi PlayStation gépek tulajdonosainak is jó hét a mostani, kifejezetten sok játék és kiegészítő tűnt fel a PlayStation Store-ban. Mutatjuk a négy legérdekesebb trailerét.


A címlapról ajánljuk