hvg.hu Tech

Új játékok jönnek a kézi PlayStationre

Az árcsökkentés mellett és új játékokkal szeretné fellendíteni a PS Vita eladásait a Sony. A következő 12 hónapban több mint 25 új cím érkezik a Vitára.

hvg.hu Tech

Hivatalos a PlayStation 4 megjelenési dátuma

A Gamescom 2013 játékszakmai rendezvényen a Sony megválaszolta a legfontosabb nyitva maradt kérdést a PlayStation 4 konzoljával kapcsolatban. Európába két héttel később ér a PS4, mint Amerikába.

hvg.hu Tech

Olcsóbb lesz a PS Vita

A hardvert és a memóriakártyákat is érintő árcsökkentéssel próbálja orvosolni kézi játékgépe kereskedelmi sikertelenségét a Sony.

hvg.hu Tech

Videó: így fejlődött 19 év alatt a PlayStation játékok grafikája

Több játék példáján keresztül is bemutatja az Access TV által készített összeállítás, hogyan fejlődött az évek során a PlayStation grafikai képessége. Az első gép 1994-ben jelent meg, a legújabb, PlayStation 4 pedig idén kerül majd a polcokra. A játékok összehasonlítása félperces történelmi bemelegítés után indul.

hvg.hu Tech

Ingyen játékok PlayStationre

A Sony közzétette, hogy ebben a hónapban melyik játékokat kapják meg ingyen azok, akik rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel.

hvg.hu Tech

Népszerű játékok jönnek PlayStation Plus-ra

A PlayStation Plus rendszerbe augusztusban érkezik a a Need for Speed: Most Wanted, a Mafia II és a Spec Ops the Line. A PS3 mellett a PS Vita-tulajdonosok számára is tartogat újdonságokat a hónap a LEGO The Lord of the Rings és a When Vikings Attack játékokkal.

hvg.hu Tech

Nagyon megy a The Last of Us

A PlayStation-exkluzív játék a kiadó várakozásait felülmúlva az idei év legjobb eladási mutatókkal rendelkező PS3 játékává.

hvg.hu Tech

Ennyibe kerülnek a konzolok, 1995–2013

A Sony PlayStation 4 és a Microsoft Xbox One árbejelentése kapcsán felidézzük az utóbbi 18 évben megjelent gépek nyitóárát, illetve azt is, hogy ez az érték ma hány dollárnak felelne meg.

hvg.hu Tech

Jön a Gran Turismo 6

Az eddig 70 millió példányban értékesített PlayStation játék hatodik része várhatóan az ünnepekkor kerül forgalomba.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk