MTI Itthon

Polt Péterhez fordul az LMP a földeladások miatt

Sallai R. Benedek, az LMP országgyűlési képviselője arra szólította fel a legfőbb ügyészt, hogy kezdeményezze az eredeti állapot visszaállítását azon földprivatizációs szerződések ügyében, amelyek létrejötte nem felel meg a földtörvénynek.

hvg.hu Itthon

Maffiavád: Polt Péter kezdeményezi Mengyi Roland mentelmi jogának felfüggesztését

Bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás és befolyással üzérkedés miatt kezdeményezte Mengyi Roland mentelmi jogának felfüggesztését a legfőbb ügyész. Lehallgatási jegyzőkönyvek és beismerő vallomások alapján írták meg róla, hogy uniós támogatásért cserébe tízmillió forint "alkotmányos költséget" kért a pályázóktól.

hvg.hu Itthon

Kiteregethette politikusok szennyesét Vizoviczki

A diszkópápa a Fidesz pártigazgatójának segítségét is kérte, hogy szabadlábon védekezhessen, neki a hírek szerint azt ígérte, fideszesekről nem mond semmit. Kubatov a tőle kapott levelet elküldte a nyomozóhatóságnak, az ügyészség azonban nem kapta meg, derült ki Polt Péter legfőbb ügyész írásbeli kérdésre adott válaszából. Polt leírta, hogy Vizoviczki politikusokat érintő információkat bocsátott a hatóság rendelkezésére, de ettől nem került kedvezőbb helyzetbe.

MTI Itthon

Párbeszéd Magyarországért: a Vizoviczki-ügy rejtélyei.

Tudja-e a választ Polt, Pintér, Rogán? - A Vizoviczki-ügy nyilvánosságra került nyomozati anyagai több kérdést vetnek fel, mint ahányat megválaszolnak. A Párbeszéd Magyarországért ezért írásbeli kérdéssel fordul Rogán Antal és Pintér Sándor miniszterekhez, valamint Polt Péter legfőbb ügyészhez, adjanak magyarázatot a rejtélyekre.

MTI / hvg.hu Itthon

Polt Péternek eszében sincs lemondani

A legfőbb ügyész szerint van ugyan korrupció, de lehetne rosszabb is. A felesége MNB-alapítványoknál betöltött szerepe miatt pedig szerinte még nem lesz elfogult.

1 2 3 4 5 6 7
13

A címlapról ajánljuk