MTI Itthon

Polt Péterhez fordul az LMP a földeladások miatt

Sallai R. Benedek, az LMP országgyűlési képviselője arra szólította fel a legfőbb ügyészt, hogy kezdeményezze az eredeti állapot visszaállítását azon földprivatizációs szerződések ügyében, amelyek létrejötte nem felel meg a földtörvénynek.

hvg.hu Itthon

Maffiavád: Polt Péter kezdeményezi Mengyi Roland mentelmi jogának felfüggesztését

Bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás és befolyással üzérkedés miatt kezdeményezte Mengyi Roland mentelmi jogának felfüggesztését a legfőbb ügyész. Lehallgatási jegyzőkönyvek és beismerő vallomások alapján írták meg róla, hogy uniós támogatásért cserébe tízmillió forint "alkotmányos költséget" kért a pályázóktól.

hvg.hu Itthon

Kiteregethette politikusok szennyesét Vizoviczki

A diszkópápa a Fidesz pártigazgatójának segítségét is kérte, hogy szabadlábon védekezhessen, neki a hírek szerint azt ígérte, fideszesekről nem mond semmit. Kubatov a tőle kapott levelet elküldte a nyomozóhatóságnak, az ügyészség azonban nem kapta meg, derült ki Polt Péter legfőbb ügyész írásbeli kérdésre adott válaszából. Polt leírta, hogy Vizoviczki politikusokat érintő információkat bocsátott a hatóság rendelkezésére, de ettől nem került kedvezőbb helyzetbe.

1 2 3 4 5 6 7
13

A címlapról ajánljuk