hvg.hu Itthon

Nem uralkodott el Pomázon a melegpara, marad a szivárványszín kerítés

Lényegesen többen vannak a Mátyás Király Általános Iskolában azok a szülők, akik szerint gyermekük nem lesz meleg pusztán attól, hogy ránéz egy szivárványszínű kerítésre, mint azok, akik a meleglobbi eredményének tekintik, hogy gyanúsan színes lett az iskola kerítése. Így marad a szivárványos kerítés Pomázon.

hvg.hu Itthon

A Jobbik asszisztált a szivárványszínű kerítés miatt cirkuszoló szülők akciójához Pomázon

Kis magyar drámába látszik fordulni az egyik pomázi általános iskola kerítésének ügye. Néhány szülő felháborodott azon, hogy az elhanyagolt kerítést szivárványszínűre festették, és követelik a „kivitelezők” nevének nyilvánosságra hozatalát. Két jobbikos képviselő levélben kérte a polgármestert és a jegyzőt, hogy fessék egyszínűre a kerítést tanévkezdésre, bár állítják, ők nem homofóbok.

MTI Itthon

Égett egy családi ház teteje Pomázon

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy tetőtér-beépítéses ház teteje Pomázon – közölték a katasztrófavédelemtől. Sérültekről nem jött hír.

MTI Itthon

Ég egy családi ház Pomázon

Teljes terjedelmében ég egy pomázi családi ház felső szintje, félő, hogy a lángok továbbterjedhetnek a szomszédos házakra, így azok védelme is megkezdődött.

MTI Itthon

Drogtanyára bukkantak Pomázon

Kábítószer előállítására alkalmas növényt, illetve a termesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le egy pomázi házban. A lakást használó férfit őrizetbe vették – közölte a rendőrség csütörtökön.

1 2 3

A címlapról ajánljuk