Windisch Judit Itthon

Juhász: "Vásárosnaményben majd szemen köpnek"

Az Együtt elnöke a Spinoza házban jelentette be, lezárult a gyermekelhelyezési pere volt élettársával, beszélt az ügy következményeiről és arról is, hogyan lett politikus és miért utálja Gyurcsány Ferencet.

hvg.hu Itthon

Portik ügyvédje védi a Teréz körúti robbantót

Három hónappal meghosszabbították tegnap P. László előzetes letartóztatását, de áprilisban még biztosan folytatják a megfigyelését - írta a Magyar Idők. A Teréz körúti robbantónak mától ismét új védője van, elfogása óta immár a harmadik.

hvg.hu Itthon

Életfogytiglant kér az ügyészség Portikra

Felbujtóként több emberen, sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölésért életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását kéri Portik Tamásra is a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség – állítja a Magyar Nemzet.

hvg.hu Itthon

Juhász Péter: papír bizonyítja már a TV2 hírhamisítását

Az Együtt politikusa újabb, bírósági folyosón rögzített videóban üzent. Juhász Péter most a Ripost ellen indított helyreigazítási peren vett részt, de a TV2-vel kapcsolatos vitájához mutatott be egy dokumentumot, amely szerinte az igazát bizonyítja.

hvg.hu Itthon

Pápa Marianne meghallgatásával folytatódott Rogán és Juhász pere - videó

Véget ért a bizonyítási eljárás a Rogán Antal kontra Juhász Péter személyiségi jogi perben. A tárgyaláson megjelent Pápa Marianne is, aki tanúként hallgattak meg. Kihallgatásáról - kérésére - nem készülhetett sem kép, sem hangfelvétel, így annak idejére a bíróság zárt tárgyalást rendelt el.

hvg.hu Itthon

Svájcban keresik Portik pénzét, de nem férnek hozzá

A 15 éves fegyházbüntetését töltő Portik Tamás a hatóságok szerint egy svájci bankban tárolja milliárdjait, amihez azonban csak személyesen férhet hozzá. Itthon semmi sincs a nevén – írja a Magyar Idők.

hvg.hu Itthon

Rogán sajtótájékoztatón, Juhász a bíróságon bizonygatta, hogy nincs közük Portikhoz – videó

A Fővárosi Törvényszéken folytatódott csütörtökön Rogán Antal és Juhász Péter személyiségi jogi pere. A felperes, Rogán Antal a tárgyalás előtt sajtótájékoztatón jelentette be, hogy nem megy el, mert "nem kíván egy teremben tartózkodni Portik Tamás szócsövével, Juhász Péterrel". Az Együtt politikusa szerint viszont a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője megfutamodott a kérdések elől. Juhász Péter a tárgyalóteremben, Rogán pedig a sajtótájékoztatóján tagadta, hogy valaha is találkozott volna Portikkal.

hvg.hu Itthon

Rogán: Nem akarok Portik szócsövével egy légtérben tartózkodni

Rogán Antal sajtótájékoztatót tartott a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében arról, elmegy-e a mai tárgyalásra, melyen Pápa Marianne, Portik Tamás feltételezett korábbi élettársa is megjelenik majd tanúként. A miniszter meglepetéstanút ígért a tárgyalásra, ő viszont nem megy el.

hvg.hu Én és a Cégem

Kirámolták Kozsó teaházát

A Zöld Teknősben megjelent egy férfi, aki Portik fiaként és a Dubaj Hotel tulajdonosaként mutatkozott be, és egy privát bulira szerette volna lefoglalni a helyiséget. Buli végül nem lett, az egymilliós bevételnek viszont lába kélt.

1 2 3 4 5 6 7
11

A címlapról ajánljuk