hvg.hu Itthon

Vette a lapot a Puskás Akadémia, és igazi kétfarkús választ írt

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt csak félve merte megkérdezni a felcsúti arénát üzemeltető Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, hogy beszállnának-e az augusztus űrállomás-avatójukba. Orbán Viktor falujának stadionja nagyon készségesnek bizonyult, aggodalomra semmi ok.

hvg.hu Sport

Orbán: Miattam támadják méltatlanul a Puskás Akadémiát

A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapjának másfél év után végre sikerült megszólaltatnia a miniszterelnököt, aki bevallása szerint minden munka mellett megmaradó energiáját Budapest labdarúgására fordítja.

hvg.hu Sport

Elszakadt a cérna a felcsúti polgármesternél, kiszáll a Tatabányából

Nem támogatja tovább az FC Tatabánya NB II-es focicsapatot Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége, a Mészáros & Mészáros Kft. és megválik a klubban meglévő 50 százalékos részesedésétől is - írta a kemma.hu. Mészárosnál, aki az Orbán Viktor által alapított Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke is, azután szakadt el a cérna, hogy a Tatabánya veszített az akadémia ellen és rengeteg személyes támadást kapott.

hvg.hu Gazdaság

Orbán alapítványa milliárdos adókedvezményből épít stadiont

A miniszterelnök által létrehozott alapítvány több százmillió forintért vásárolt földeket májusban Orbán Viktor szülőfalujában, februárban pedig három ingatlant vett a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szeptemberben nyitó szakiskolájához – írja az atlatszo.hu. A faluban Felcsúti „Aranycsapat” Labdarúgó Stadion néven több milliárd forintos stadionberuházás valósul meg, részben adókedvezményből.

MTI Karrier

Vendéglősnek tanulhatnak a Puskás akadémia focistái

Szakközépiskolát és szakiskolát indít szeptemberben a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány a Fejér megyei Felcsúton – tájékoztatta Bányai György, a jogilag már bejegyzett iskola igazgatója szerdán.

hvg.hu Sport

Orbán: megrúgni se tudtam Dzsudzsákot

Magyarország miniszterelnöke és első számú focistája egymás ellen küzdött a felcsúti fociakadémián - adta hírül a tv2 Aktív című műsora.

hvg.hu Sport

Origo: milliárdos állami támogatást kap Orbán fociakadémiája

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kedden döntött arról, hogy mely sportszervezetek kapnak több mint 500 millió forintot a társasági nyereségadóból. A felcsúti, Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnök által alapított Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia az Origo információi szerint négymilliárd forint körüli összeget igényelt, és ennek jelentős részét meg is kapja, bár az egész támogatást nem ítélték meg az akadémiának.

1 2

A címlapról ajánljuk