hvg.hu Itthon

Vette a lapot a Puskás Akadémia, és igazi kétfarkús választ írt

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt csak félve merte megkérdezni a felcsúti arénát üzemeltető Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, hogy beszállnának-e az augusztus űrállomás-avatójukba. Orbán Viktor falujának stadionja nagyon készségesnek bizonyult, aggodalomra semmi ok.

hvg.hu Sport

Orbán: Miattam támadják méltatlanul a Puskás Akadémiát

A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapjának másfél év után végre sikerült megszólaltatnia a miniszterelnököt, aki bevallása szerint minden munka mellett megmaradó energiáját Budapest labdarúgására fordítja.

hvg.hu Sport

Elszakadt a cérna a felcsúti polgármesternél, kiszáll a Tatabányából

Nem támogatja tovább az FC Tatabánya NB II-es focicsapatot Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége, a Mészáros & Mészáros Kft. és megválik a klubban meglévő 50 százalékos részesedésétől is - írta a kemma.hu. Mészárosnál, aki az Orbán Viktor által alapított Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke is, azután szakadt el a cérna, hogy a Tatabánya veszített az akadémia ellen és rengeteg személyes támadást kapott.

hvg.hu Gazdaság

Orbán alapítványa milliárdos adókedvezményből épít stadiont

A miniszterelnök által létrehozott alapítvány több százmillió forintért vásárolt földeket májusban Orbán Viktor szülőfalujában, februárban pedig három ingatlant vett a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szeptemberben nyitó szakiskolájához – írja az atlatszo.hu. A faluban Felcsúti „Aranycsapat” Labdarúgó Stadion néven több milliárd forintos stadionberuházás valósul meg, részben adókedvezményből.

MTI Karrier

Vendéglősnek tanulhatnak a Puskás akadémia focistái

Szakközépiskolát és szakiskolát indít szeptemberben a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány a Fejér megyei Felcsúton – tájékoztatta Bányai György, a jogilag már bejegyzett iskola igazgatója szerdán.

hvg.hu Sport

Orbán: megrúgni se tudtam Dzsudzsákot

Magyarország miniszterelnöke és első számú focistája egymás ellen küzdött a felcsúti fociakadémián - adta hírül a tv2 Aktív című műsora.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával