Gergely Zsófia Itthon

„Ha a magyar fiúk összeszedik magukat, itt szurkolhatunk” – már az új stadiont fényezik a Tv2-n

Már több "legendás ellenfélen" is gondolkodnak, akik ellen pályára lépnének a magyar fiúk az új Puskás Ferenc Stadionban, aminek az építése látványosan halad – tudhattuk meg a Tv2 reggeli műsorából. A kampányfinisben átadott Ludovica campust is most volt idő feldicsérni, ha már átadták az embereknek és az ország biztonságára garanciát jelentő Közszolgálati Egyetemnek. Az kimaradt, hogy ezt a Nemzeti Választási Bizottság elnöke vezeti.

hvg.hu Itthon

81 embert vittek el a Stadionok környékéről

Nem csak egyszeri akció volt a rendőrség részéről a múlt hét csütörtöki, amikor ellepték az egyenruhások a Puskás Ferenc Stadion és a Hős utca környékét az 1-es villamos vonala mentén.

hvg.hu Vállalkozás

Átütemezik a Puskás stadion építését

Át kell ütemezni a Puskás stadion építésének ütemezését, és az is kiderült, mikor tartanák az első próbameccset ott. Az árat néhány ezer forinttal tartották a 150 milliárd forintos határ alatt.

MTI Gazdaság

Rányomták a pecsétet az új Puskás Stadionra, 2019 vége a határidő

Csupa jót és átláthatóságot ígér a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja az új Puskás Ferenc Stadionnal kapcsolatban. A hétfői szerződéskötés adatai szerint csaknem 143 milliárd forint a végösszeg, és csúszás esetén napi 142 millió forintos kötbér terheli a kivitelezőt.

MTI Ingatlan

Zuglóban tartanák a budapesti olimpia nyitó- és záróünnepségét

A nemzetközi sportszövetségekkel való egyeztetések alapján módosította a 2024-es budapesti olimpiai pályázat alapját képező helyszínkiválasztási javaslatot a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén. Az új változat szerint az olimpiai nyitó- és záróünnepséget a Puskás Ferenc Stadionban tartanák, a sajtó- és közvetítőközpont pedig a Hungexpo területén lenne.

hvg.hu Itthon

Mégsem csak kisfalvakba kerülnek a Puskás Stadion székei

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a tervekhez képest jelentősen nagyobb településekre is jutott a lebontott stadion üléseiből, a vadonatúj arénát építő és állami pénzekkel bőkezűen támogatott Kisvárdára például 1900 szék kerül. Kimaradt viszont az a falu is, ahonnan az ötlet jött.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk