hvg.hu Élet+Stílus

Vetkőzőhullámot indított a félmeztelen Putyin hatására az orosz Zuckerberg – fotók

#PutinShirtlessChallenge címmel virtuális villámcsődületet hirdetett meg kedden az Instagramon Pavel Durov, "az orosz Zuckerberg", a VKontaktye közösségi oldal és a Telegram üzenetközvetítő szolgáltató alapítója, akit a félmeztelenül nyaraló Putyin elnök ihletett meg. "Ha orosz vagy, akkor csatlakoznod kell #PutinShirtlessChallenge-hez. "Két szabály van: se photoshop, se izompumpálás. Különben nem vagy alfa (hím)" – írta Durov, aki szintén közszemlére tette meztelen felsőtestét.

MTI Világ

G20: Mégis lesz közös közlemény

A világ vezető hatalmai Hamburgban megállapodtak az egy közös nyilatkozat vázlatában, de a klímaváltozást illetően nincs még egyetértés.

hvg.hu Világ

Elkészült végre a fotó, amit hónapok óta várt a világ

Véget értek az ínséges idők, nem kell többé órákig keresgélni, ha valakinek égetően szüksége lenne Donald Trump és Vlagyimir Putyin közös fotójára. A hamburgi G20-csúcson elkészültek az első közös elnöki képek, és az egyik alapján úgy tűnik, hogy Trump az orosz elnöknél is megpróbálkozhatott a korábbról ismert kézfogós trollkodással.

hvg.hu Gazdaság

Tízmilliárd dolláros orosz–kínai kézfogás Moszkvában, ez is csak ígéret marad?

Egy hónapon belül harmadszor találkozik Hszi Csin-ping kínai és Putyin orosz elnök. Mindketten részt vesznek a G 20 csúcson a hétvégén Hamburgban. Hétfőn és kedden orosz–kínai csúcs lesz Moszkvában, ahol nemrég Kissinger egykori amerikai külügyminiszter járt, hogy előkészítse Trump és Putyin első személyes eszmecseréjét Hamburgban.

hvg.hu Gazdaság

A magyar minimálbéres dőzsöl az oroszhoz képest

Pedig Putyin elnök országában éppen ma lépett hatályba a legalacsonyabb fizetés emeléséről szóló rendelet. Így a minimálbér 7800 rubel, ami nagyjából 35 600 forintnak felel meg. A januártól érvényes magyar minimálbér ehhez képest csillagászati összeg: 127 500 forint.

hvg.hu Gazdaság

Panaszkodott Putyinnak, gyorsan kapott egy lakást

A Bajkálontúli határterületen (Szibéria) élő Natalja Kalinyina a "Közvetlen Vonal Vlagyimir Putyinnal" nevű monstre tévéműsor legutóbbi adását használta föl arra, hogy kiöntse a szívét az orosz elnöknek. Egy napot kellett várnia, hogy kívánsága teljesüljön.

hvg.hu Gazdaság

Árverésen Putyin elnök egymillió dolláros órája

Oroszország első embere imádja az órákat: mániája a pontosság. Ezt még KGB-tiszt korában szokta meg, amikor Németország keleti felében dolgozott, de a főnökei Moszkvában ültek és két órával előbb jártak.

1 2 3 4 5 6 7
23
A címlapról ajánljuk