Gyükeri Mercédesz Itthon

Mi lesz Európával: Juncker tervei a vígjátéktól a sci-fiig

Nem vagyok diktátor - ezekkel a szavakkal vezette fel az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker az EU jövőjéről szóló javaslatait. A döntés nem is az ő kezében lesz. Mi megpróbáltuk kitalálni, a magyar kormány melyik forgatókönyvet választaná.

hvg.hu Itthon

Európai Parlament: rasszistáknak pofa be és slussz!

Könnyen öngólt lőhet az Európai Parlament. Egy új szabály alapján ugyanis a határsértő felszólalásokat törölni fogják még az archívumból is. A döntés kritikusai szerint ez csak újabb fegyvert ad az európai szélsőjobb kezébe, amely már eddig is a politikailag korrekt pártok összeesküvését láttatják az unióban.

Gyükeri Mercédesz, Windisch Judit Gazdaság

Ízekre szedjük Orbán Viktor démonait

Harc a rezsicsökkentés megvédéséért, az adópolitika nemzeti kézben tartásáért, a munkahelyteremtési támogatás megőrzéséért, a menekültügyi politika és Soros György ellen – megnéztük, hogy az Orbán Viktor által felsorolt és hamarosan nemzeti konzultációra kiküldött témákból mi a reális veszély és mi nem az.

Bihari Ádám Világ

Európában jártak Trump hangtompítói

A jó zsaru szerepét játsszák az amerikai kormány legprominensebb tagjai már lassan több mint egy hete európai hakniturnéjukon. Az üzenet egyszerű: itt vagyunk veletek, de ideje perkálni. Mi lesz, ha valaki mégsem fizet? Hagyni fogják, hogy az oroszok bedarálják valamelyik balti államot?

MTI Gazdaság

Juncker: borsos árat fizetnek a britek a Brexitért

Az Európai Unióból történő kilépés Nagy-Britannia számára nem jelent majd alacsonyabb költségeket, éppen ellenkezőleg, London borsos árat fog fizetni ezért - mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk