hvg.hu Gazdaság

Jól bevásároltak a Ladával a franciák

Bajban van a Ladát gyártó orosz autóipari cég, az Avtovaz. 1,1 milliárd eurós sürgős tőkeemelésre van szükség és ezt az anyagi áldozatot a fő résztulajdonos, a francia Renault vállalja.

MTI Autó

Már a Renault is temeti a dízelt

Már a dízelbotrány kirobbanása előtt sem volt akkora biznisz a gázolajos erőforrás, főleg a kisebb autókban, de a folyamat megy felefelé a nagyobb kategóriákba.

MTI Vállalkozás

Vége a Renault dízeleknek

Az emissziós előírások teljesítésének magas költségei miatt a dízelmotor valószínűleg el fog tűnni a Renault európai modelljeiből.

hvg.hu Autó

Renault Megane lett a Fluence is

A kombi és az ötajtós után megérkezett a francia kompakt modell lépcsőshátú verziója, amit Törökországban fognak gyártani.

Demeter Péter Autó

Sosem volt jobb formában: Renault Megane-teszt

A kompakt kategória mostani etalonjai – a Golf, az új Astra - nagyon magas polcon vannak, ez minimumelvárásként követelte meg a negyedikgenerációs Renault Megane-tól is, hogy nagyot lépjen előre. A külső-belső dizájnt illetően nem is lesz sok panasz a francia ötajtósra. Kérdés, hogy az összbenyomás is ilyen erős-e?

hvg.hu Autó

A Renault nem adja fel az egyterűit, és jól teszi

Bár nem a legdivatosabb műfaj ma családi egyterűeké, de franciák nem adják fel és bemutatatták az új Scenic-et. A negyedik generációs családi autó szabadidőautós megjelenéssel, 20 colos kerekkel és modern műszaki tartalommal folytatja az idén 20 éves típus sikertörténetét.

1 2 3 4 5 6 7
13
A címlapról ajánljuk