hvg.hu Autó

Igazából ezzel a csodával jár a Vasember

A Tony Starkot alakító Robert Downey Jr., a Vasember filmekben többnyire egy Audi R8 e-tronnal száguldozik. A valóságban a színésznek egy brutális Ford Mustangja van.

hvg.hu Kult

Ők a legértékesebb filmsztárok

Összeállították a legértékesebb filmsztárok 100-as listáját, amit a 25 éves Jennifer Lawrence vezet. De rákerült-e John Travolta?

MTI Kult

Jennifer Lawrence adja át a díjakat a Golden Globe-on

A Hollywoodban dolgozó külföldi tudósítók szövetségének 71. díjátadó ceremóniáján a hétfői bejelentés szerint Robert Downey jr., Kevin Bacon, Colin Farrell, Uma Thurman, Mila Kunis és Laura Dern is segít a díjak átadásában.

MTI Kult

Ő a legjobban fizetett hollywoodi színész

A Vasembert alakító Robert Downey Jr. a legjobban fizetett hollywoodi színész: becslések szerint 75 millió dollárt (mintegy 17 milliárd forintot) keresett az utóbbi egy évben. A tavalyi első Tom Cruise volt, ő most csak a nyolcadik.

MTI Kult

Berobbant a Vasember 3

Az észak-amerikai mozikba is berobbant a Vasember 3 című szuperhős film: bemutatása első hétvégéjén 175,3 millió dollár (39,5 milliárd forint) folyt be a jegyeladásokból, ezáltal minden idők második legnagyobb kasszasikerét hozta az Egyesült Államokban és Kanadában.

MTI Élet+Stílus

Robert Downey Jr. 1,5 milliárd dollárt termelt

Robert Downey Jr. garancia a sikerre: ő hozza a legtöbbet a stúdiók konyhájára, idén 1,5 milliárd dollárt "keresett" a Marvel szuperhőseit egyesítő Bosszúállókkal - írta összesítésében a Forbes pénzügyi magazin.

MTI Kult

Forgatás közben sérült meg Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. kisebb sérülést szenvedett a lábán A Vasember 3 című amerikai képregényfilm forgatásán, amelynek munkálatait felfüggesztették a színész lábadozásának idejére.

1 2

A címlapról ajánljuk