MTI Gazdaság

A Ryanair megspórolná a másodpilótákat

Takarékossági megfontolásból megszüntetné a másodpilóta alkalmazását a rövid távú repülőutakon az egyik legnagyobb európai fapados légitársaság, a Ryanair vezérigazgatója, aki szerint a mai technológiai színvonal lehetővé teszi, hogy a gépeket egyetlen pilóta vezesse.

MTI Gazdaság

Ismét nyereséges a Ryanair

A Ryanair ír diszkont légitársaság 305 millió euró adózott nyereséget ért el a márciussal véget ért üzleti évben, az egy évvel korábbi 169 millió euró veszteség után.

MTI Gazdaság

Kivonul Ferihegyről a Ryanair

Kivonul a Ryanair Budapestről, miután a diszkont légitársaság nem tudott megegyezni a ferihegyi repteret üzemeltető Budapest Airporttal a díjak csökkentéséről. A BA nem aggódik, úgy véli, hogy a versenytársak hamar kitöltik a Ryanair hagyta piaci űrt.

MTI Gazdaság

Megszüntetheti minden budapesti járatát a Ryanair

Ősztől minden budapesti jártát megszüntetheti a Ryanair, ha nem mérséklődnek Ferihegyen a repüléssel kapcsolatos költségek - mondta a légitársaság képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

hvg.hu Shake

Utáljuk a Ryanairt? Rosszul sült el a lejárató kampány

A Ryanair a világ legembertelenebb légitársasága, igazi kapitalista végtermék, mindenki utálja, mégis mindenki használja. A cég a válság ellenére is több millió fontos nyereségre tett szert, bár a közvéleményt tükröző sajtó folyamatosan ellenszenves cikkekkel püföli. A múlt héten a BBC főműsoridőben egy fél órát szentelt a "Miért utálom a Ryanairt?" című dokumentumfilmnek, a programnak óriási visszhangja volt, de a nyertes nem a BBC lett.

1
14 15 16 17 18 19 20

A címlapról ajánljuk