hvg.hu Vállalkozás

A Ryanair átverte az utasokat, de jött az 50 milliós saller

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Ryanair Ltd. (Ryanair) megtévesztő tájékoztatási gyakorlatot folytatott magyar nyelvű foglalási oldalán, mert a Dinamikus Valuta Átváltási Rendszerről hiányos, az átváltási árfolyamról pedig megtévesztő tájékoztatást nyújtott. A jogsértésért 50 millió forint bírsággal kínálta meg a társaságot a GVH.

hvg.hu Vállalkozás

Új járatokat indít Budapestről a Ryanair

Négy új célállomásra indít járatokat Budapestről a Ryanair a jövő nyári menetrend részeként: Korfura, Koppenhágába, Malagába és Máltára. Emellett megnövelik a dublini járatok számát – jelentették be szerdán.

hvg.hu Vállalkozás

Nagy dobásra készül a Ryanair Budapesten

A jövő nyári menetrendi időszakban újabb három városba repül a Ryanair Budapestről, így 2016 nyarán Koppenhága, Malaga és Málta is a célállomások között szerepel – jelentette be a Világgazdaság szerint Neil Sorahan, a Ryanair pénzügyi igazgatója.

hvg.hu Vállalkozás

Fellázadtak a Ryanair ellen két országban

A dán szakszervezetek sztrájkot hirdettek a Ryanair ellen egy régóta húzódó vita miatt és melléjük álltak a svéd szakszervezetek is. A légitársaság ezután bejelentette, hogy elviszi Dániából a Koppenhágában állomásozó egyetlen repülőgépét.

hvg.hu Gazdaság

Hidegháborús eszközhöz nyúlna a Ryanair

Megtiltaná a sztrájkot a légi irányítóknak a Ryanair egész Európában. A fapados repülőtársaságnál a francia légi irányítók csütörtökre tervezett sztrájkja ütötte ki a biztosítékot.

hvg.hu Shake

Olcsóbb volt nevet változtatni, mint jegyet átíratni a Ryanair-nél

Egy 19 éves fiatalember nevet változtatott, csak azért, hogy ne kelljen 220 fontot kifizetnie a Ryanair-nek, és repülőjegyét is megtarthassa. Nevelőapja tévedésből rossz nevet adott meg ugyanis a foglaláskor, a korrigálásáért viszont horror pénzt kért a fapados légitársaság. A névváltoztatást 103 fontból megúszta.

hvg.hu Vállalkozás

Kamu lehet a hír a 10 eurós amerikai repjegyről

A Ryanair igazgatósága nem fontolgatott vagy hagyott jóvá semmiféle transzatlanti projektet és ez nem is áll szándékában – közölte a cég azokra a sajtóhírekre reagálva, hogy a légitársaság tengerentúli járatokat indítana. Michael O'Leary, a Ryanair vezetője szerint bár vannak tengerentúli tervek, azokról a mostani igazgatóság nem dönthet.

1
4 5 6 7 8
18

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával