hvg.hu Tech

Jön a két SIM-es iPhone?

Nagy a nyomás az Apple-n, hogy – elsősorban a kínai és indiai piacokra gondolva – lehetőséget adjon több SIM használatára is csúcstelefonjában.

MTI / hvg.hu Tech

Nagy változás jön: felejtse el a telefonjában lévő SIM kártyát

A mobil iparág szakmai szervezeteként működő GSM Szövetség (GSMA) elfogadta a virtuális SIM kártyás szabványt, ami még idén nyáron megérkezik okostelefonokhoz is. Az elsődleges cél nem a fizikai formában létező kártyák leváltása, de a gyakorlatban valószínűleg ez fog történni.

hvg.hu Tech

SIM-kártyák: rosszabbul élünk, mint négy éve

Az NMHH gyorsjelentése szerint 2012 októberében a hívásfogadásra alkalmas kártyák száma alapján 100 főre 115,6 SIM-kártya jutott. Legutóbb négy éve állt ilyen alacsonyan a mutató.

hvg.hu Tech

SIM-kártyacsata: a Nokia az Apple ellen

Nokia és az Apple is újfajta SIM-kártyák bevezetését szorgalmazza, ám kizárólag a saját szabványuk mellett teszik le a garast. A Nokia minden eszközzel meg akarja akadályozni, hogy az Apple nano-SIM kártyája legyen a harmadik szabványos SIM-kártya. Egyelőre egyhónapos halasztást értek el.  

hvg.hu Tech

PIN helyett mosolykód

A Nokia a "Facelock” nevű alkalmazással megoldotta, hogy PIN-kód helyett a kamerába nézve lehessen feloldani a SIM-zárat.

techline.hu Tech

Nokia E7: az üzlet a cél

Még tavaly év végén teszteltük a Nokia N8-as készülékét, ami két okból fontos: az egyik, hogy a Nokia E7 számtalan...

techline.hu Tech

Kipróbáltuk - Sims Medieval

Legyünk persze igazságosak: az alapötlet, azaz maguk a „Sim”-ek nem az EA, hanem Will Wright nevét dicsérik.


A címlapról ajánljuk