Joó Hajnalka Itthon

"Leprások, megfélemlítés": az LMP és a baloldal jövőjéről szól Sallai és Hadházy párbaja

Nincs béke az LMP-ben Hadházy Ákos és Sallai Róbert Benedek szombati incidense óta sem. Az országos elnökség titkára – aki fellökte székével a társelnököt – a hvg.hu-nak kitartott amellett, hogy a párt visszalépett jelöltjei fizessék meg a kampánytámogatásból miattuk elbukott 150 milliót. Az LMP több elnökségi tagja és a tagság rendkívüli tisztújítással csitítaná a feszültségeket, amelyek Hadházy Ákos szerint nemcsak az LMP-re, hanem a teljes ellenzékre veszélyesek.

hvg.hu Itthon

Elfogadták Fazekas környezetvédelmi jelentését, javult a helyzet

A parlament fenntartható fejlődés bizottsága keddi budapesti ülésén elfogadta a harmadik Nemzeti Környezetvédelmi Program jelentését, amely 2009 és 2014 között határozta meg Magyarország fenntartható fejlődéshez szükséges környezeti feltételeit. Bár voltak problémás pontok, összességében az ellenzék is jónak értékelte a végrehajtását.

hvg.hu Itthon

Bocskaiba bújt LMP-s és a hordalények üldözője

Tudja, ki az a Bangóné Borbély Ildikó, és hogy miben hisz Hiszékeny Dezső? Vagy ki az a képviselő, aki a színészetről a politikára váltott? Esetleg ki az a jobbikos politikus, aki embertársai egy részét „hordalénynek” tartja? Utánanéztünk, kik az újsütetű politikusok a Házban.


A címlapról ajánljuk