hvg.hu Itthon

Sallai R. Benedek megpofoztatná Orbán Viktort

Négy gyereke van, közülük három lány, akik tragikus jövő elé néznek, ha ez az ország így marad - ezért is lett politikus az LMP képviselője. El pedig azért hagyja a parlamenti patkót, mert belátta, hogy ő a mai Magyarországon nem jó politikus.

Kálmán Attila Itthon

Orbán a függöny mögött bujkált, majd beleállt a vitába

Több ellenzéki is kérdezte volna Orbán Viktort a Parlamentben, aki sokáig egy függöny mögött álldogált. Majd mégis vállalt három szócsatát, mivel egyébként házszabályt sértett volna: korrupciós vádakat, családtagok helyzetbe hozását és az elcsalt földárveréseket is ugyanazzal a higgadtsággal tagadta. Akinek pedig kifogása van, az nyugodtan forduljon az állami szervekhez – javasolta a miniszterelnök.

hvg.hu Itthon

7,7 milliót kért a minisztérium a közérdekű adatokért egy LMP-stől - és még olcsón megúszta

Sallai R. Benedeknek oldalanként tíz forintot számoltak fel a 770 ezer oldalas dokumentációért, amelyből kiderülhetne, hogyan osztott szét az állam több ezer hektár földet. A DK-tól 20 milliót kért az NFM a trafikpályázatok anyagaiért. Az októbertől hatályos új törvény alapján nemcsak az anyag-, hanem a munkaerőköltséget is felszámolhatják az állami szervek, tehát még ennél is jobban megkérhetik az árát a nyilvánosságnak.

1 2

A címlapról ajánljuk