hvg.hu Tech

Ez lehet az Apple következő nagy dobása

Egyre többen állítják, hogy mesterséges intelligenciával megspékelt és esetleg képernyővel is ellátott otthoni hangszóró lehet az Apple következő nagy dobása.

hvg.hu Tech

Koncepcióvideó: ilyen lesz az iOS 11?

Már júniusban, az Apple éves fejlesztői konferenciáján bemutatkozhat az iOS 11. Az alábbi kopncepcióvideó az eddig kiszivárgott információk alapján készült.

hvg.hu Tech

1 éves kislány életét mentette meg az anya iPhone-ja

Nehéz úgy azonnali segítséget nyújtani egy bajba jutott kisbabának, ha közben a mentőt is gyorsan hívni kellene. Egy most történt eset jól illusztrálja, miért is lehet nagyon fontos, ha a telefonunk szó szerint érti, hogy mit mondunk neki, és meg is teszi, amire kérjük.

hvg.hu Tech

Jobb a Cortana, mint a Siri?

Beköszöntött a Windows Phone 8.1 kora, és a Microsoft is gőzerővel promotálja digitális asszisztensét, Cortanát.

MTI Tech

Szabadalmi jogok megsértésével vádolják az Apple-t

Egy cég azt állítja: saját szoftverét, a Sirihez sokban hasonlító Xiaoi programot már 2004-ben szabadalmaztatta a kelet-ázsiai országban, míg a Sirit csupán 2007-ben kezdték el fejleszteni. Az amerikai vállalatnak nem ez az első jogi esete Kínában.

hvg.hu Tech

Itt a férfi Siri

Az iOS 7 újdonságot hoz a hangalapú intelligens asszisztens terén is, fejlődik a Siri.

hvg.hu Tech

Milyen lesz az iPhone 2050-ben?

Mikroszkopikus méretű antennák, a szemmozgásunkat követő telefon, önmagát töltő iPhone – a lehetőségek végtelenek, amelyek már megjelenhetnek az újabb iPhone-okban.

hvg.hu Tech

Új extra kerül az olcsóbb autókba

Már 2013 elején bekerül az Apple Siri hangalapú intelligens asszisztens a Chevrolet autókba - jelentette be a General Motors. Hasonlót tervez a BMW és a Honda is, de a Chevrolet az olcsóbb modellekkel indít.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk