MTI Világ

Skót függetlenségpártiak tízezrei vonultak fel Glasgowban

Skót függetlenségpártiak tízezrei vonultak fel szombaton Glasgowban az All Under One Banner (Mindenki egy zászló alatt) nevű skót függetlenségi szervezet évente megtartott rendezvényén - közölte a BBC brit közszolgálati média hírportálján.

MTI Gazdaság

Vége az olcsó ivászatnak Skóciában

Az új törvényi szabályozás miatt vannak olyan italok, amelyek ára megháromszorozódott. A skót kormány arra számít, hogy az áremeléssel kevesebben halnak majd meg az alkohol miatt, illetve kevesebben szorulnak kórházi kezelésre.

hvg.hu Sport

László Csaba ismét skót csapatot edz

A másodosztályban játszó Dundee United bejelentette, 2019-ig László Csaba irányítja a csapatot. Az edző korábban már dolgozott Skóciában, 2008 és 2010 között a Hearts élén állt.

MTI Gazdaság

Az ország felbomlását is elfogadnák a Brexit áraként

Az Egyesült Királyság felbomlását sem tartaná túlzott árnak a Brexitért, vagyis a brit EU-tagság megszűnéséért azoknak az angol választópolgároknak a nagy többsége, akik a kilépésre voksoltak az uniós tagságról rendezett tavalyi népszavazáson.

Juhász Gábor Világ

Európa újraosztása? – Most a katalánok próbálkoznak

Száz év – két világháború és a kommunista rendszerek összeomlása – után negyedszer is átrendeződik-e Európa térképe a közeljövőben? A választ most nem fegyverek, hanem népszavazások adhatják meg – például az október 1-jei katalán referendum, amely előtt egyre feszültebb a spanyol belpolitikai helyzet.

1 2 3 4 5 6 7
13

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával